search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Gel Liner & Smudger

Black NYX PROFESSIONAL MAKEUP Gel Liner & Smudger
Tipsa en vän
En helt unik eyeliner och smudge-liner i ett - välj själv om du vill ha en precis linje, eller smeta ut den till en dramatisk, ''smoky look''! Denna flytande eyeliner har en ultra-smidig gel-formula som är otroligt lätt att blanda och smeta ut utan a… Läs mer här

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Gel Liner & Smudger

En helt unik eyeliner och smudge-liner i ett - välj själv om du vill ha en precis linje, eller smeta ut den till en dramatisk, ''smoky look''! Denna flytande eyeliner har en ultra-smidig gel-formula som är otroligt lätt att blanda och smeta ut utan att den lägger sig i veck.

Tips från NYX PROFESSIONAL MAKEUP

För en fin, precis linje använd gärna en smal linjeborste. För en ''smoky look'' smeta ut eyelinern med antingen fingertoppen eller din favoritborste.

Innehåll: 3 g

Användning

Applicera som en vanlig flytande eyeliner med pensel, eller applicera och sudda med fingret eller pensel för en ''smoky'' effekt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller