search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
HD Studio Photogenic Finishing Powder

NYX PROFESSIONAL MAKEUP HD Studio Photogenic Finishing Powder
119 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Detta revolutionerande puder är berikat med finfördelade mineraler och är idealisk för att avleda ljuset från huden och hålla glänsande partier under kontroll samtidigt som den håller ditt smink på plats. Perfekt vid fotografering, filmning och för d… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

NYX PROFESSIONAL MAKEUP HD Studio Photogenic Finishing Powder

Detta revolutionerande puder är berikat med finfördelade mineraler och är idealisk för att avleda ljuset från huden och hålla glänsande partier under kontroll samtidigt som den håller ditt smink på plats. Perfekt vid fotografering, filmning och för de med väldigt oljig/fet hy.

Dess smarta förpackning gör att du enkelt kan kontrollera hur mycket du behöver och hålla resterande av produkten fräsch längre. Använd den ensam eller över en foundation.

  • Högdefinition.
  • Berikad med mineraler.

Innehåll: 6 g

Användning

Applicera med hjälp av borste där du önskar, med fokus på de glansiga partierna. Tips: Dra inte bort plastskyddet från produkten utan ta hål med en nål för perfekt applicering.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Jätte bra, dock inte för blixtfotografier!
2017-05-02 av: Elisabeth (ålder: 15-24)
Ett finishing powder jag verkligen gillar! Den sätter foundation jätte bra och man blir så len i ansiktet. Det enda man ska akta sig för är att inte använda detta puder om man ska bli fotograferad med blixt, då det blir som ett vitt täcke i ansiktet med blixtfotografi.
Rekommenderas till: Alla som gillar att fixera sin foundation med puder!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Finns det ens något annat alternativ?
2018-03-22 av: Linn
I min värld finns inget annat puder. Jag älskar detta puder så mycket och det ger verkligen en perfekt finish. Jag använder det dagligen för att fixera mejken, och även när jag ska köra "baking". Den fixerar mejken utan att bli kakig eller vit. Priset är ju ett stort plus också!
Rekommenderas till: Alla som vill att mejken ska sitta
5/5Flashback
2017-12-04 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Sätter foundation fint och blir inte kakogt. Ger dock mycket flashback när man tar bilder med blixt.
5/5Budget favorit
2017-12-03 av: Diana
Gör ansiktet lent o fint. Döljer alla mina finnar & ärr. Återgår alltid till denna när mitt puder från Laura Mercier tar slut & plånboken är tom.
Rekommenderas till: Alla som vill få en fin finish
5/5Men ja ja ja ja!
2017-08-23 av: Sonja
Jag bara älskar detta puder. Mejken håller sig på plats, huden håller sig vackert matt och det ger en fin finish när man tar selfies. Ett måste-ha för mig alla dagar i veckan!
Rekommenderas till: Alla
5/5Underbar finnish
2017-07-14 av: Cassandra B (ålder: 25-34)
Jag älskar finnishen och känslan av detta puder, ett av mina favoritpuder! Det är väldigt finmalet vilket ger en otroligt len och naturlig känsla på huden. Passar mig med oljig hy jättebra, men jag tror att det passar de flesta.

Jag älskar att ha en naturlig finish så vill inte bli allt för matt, och jag tycker att detta puder lyckas bra med att sätta min foundation och matta ner men behålla lystern!
Rekommenderas till: Du som vill ha en naturlig finnish
5/5Paras puuteri koskaan!
2017-06-13 av: Ansku
Sopii läpinäkyvyytensä takia jokaiselle ja sulautuu täydellisesti ihoon jättäen upean mattapinnan!
Rekommenderas till: Kaikille
5/5Ny favorit!
2016-03-11 av: Mirlinda (ålder: 25-34)
Det här pudret var bättre än vad jag väntat mig och jag förväntade mig att det skulle vara bra. Jag upplever det som om sminket sitter som berget när jag använt det här pudret för att sätta allt.
Doft: Ingen speciell doft alls vilket jag tycker är jätteskönt.
Konsistens: Superlätt och känns inte kritigt eller strävt.
Att applicera: Jag missade såklart att bara göra några hål i plasten som det står i beskrivningen och rev givetvis av hela skyddsplasten i stället då jag var så exalterad ( gör inte som jag =) ),lite räcker en lång väg men det är lätt att applicera och fördela jämt över hela ansiktet.
Har upplevt att många andra puder oxiderar då man exempelvis använder det under ögonen för att sätta sin concealer eller highlighter men med det här pudret har jag än så länge inte haft några problem med det.
Jag är supernöjd med resultatet och produkten och jag kommer köpa det igen.
Rekommenderas till: Alla som använder sig av setting powders/finishing powders.
4/5Hur bra?
2018-07-29 av: Alice W
Väldigt fin finish. Sitter bra hela dagen och blir inte kakig. Ett bra budget-alternativ
4/5Bra till ljusare hy
2017-09-11 av: andersson
Jättebra! Passar dock bättre till ljusare hy då den lätt kan synas i fjunen på huden om du har mörkare hy.
Rekommenderas till: från ljus till medel hudton
4/5Vardagssfin
2017-08-14 av: Malin L (ålder: 35-44)
Riktigt bra finnish!
Brukar lägga på lite senare på dagen med när man börjar se lite glansig ut.
Rekommenderas till: Alla med oljig hy
4/5Smooth
2017-07-12 av: Sara E
Man får riktig silkes len hy av den och sätter foundation på plats hela dagen. Det enda man ska akta sig för är att baka med den, syns väääldigt mycket när man tar foton med blixt. Pudra lite lätt över ansiktet det räcker gott och väl och blir jätte fint.
Rekommenderas till: Oljig hy
4/5Bra löspuder
2017-05-30 av: Bhattis (ålder: 15-24)
Helt bra och drygt löspuder. Funkar även på mig som har lite mörkare hudton, även om man bör vara lite försiktig för att undvika "white cast". Men brukar lägga sig om man avslutar med en finishingspray av något slag. Använder främst för att fixera concealern under ögonen, men i vissa fall även i T-zonen.
4/5Bra puder!
2017-05-09 av: Amanda Å
Bra puder som känns lätt på huden. Min hud är torr på vissa ställen och där sitter detta puder inte bra! Gillar dock att pudret känns lätt och gör huden matt!
Rekommenderas till: alla utan de som har torr hud!
4/5Fungerar
2017-05-09 av: Essi R
Ett bra puder för daglig användning, ska dock inte användas för blixtfotografier då det ger en effekt kallad flashback som nämnts av någon annan, men det gäller alla HD finishing powders. Annars är det fritt fram att ta vanliga foton med den här, håller borta glans och sitter bra under dagen. Kan även användas för "baking" men ännu en gång, undvik blixt.
Rekommenderas till: Vi som håller oss borta från blixtfotografier
1/5Not my cup of tea.
2019-02-05 av: Alexandra (ålder: 15-24)
Jag testade detta puder idag och blev så besviken. Det funkade helt okej att "sätta fast" min foundation i ansiktet med pudret. Men när jag en liten stund senare skulle ta selfies såg jag stora vita fläckar under ögonen i kameran efter att ha "satt fast" min concealer med det. En annan grej jag reagerade på är att hålen i burken är ganska stora, så det kommer ut jättemycket produkt. Jag kommer att ge bort detta puder, eller slänga det. Och istället beställa hem Lumenes puder som jag använt innan jag testade detta. Några tior dyrare, men så mycket bättre.
Rekommenderas till: Till folk som inte är så kräsna och vill ha ett hyfsat billigt puder.
1/5Sämsta pundret jag någonsin testat!
2017-08-04 av: Amanda N (ålder: 15-24)
Fungerar absolut inte att baka med eftersom att detta puder ger extrema flashbacks. Jag upplever öven att man kan få flashbacks om man bara applicerar pudret med en vanlig puderborste (ingen baking). Sedan har pudret en konstig konsistens och när man sätter det på ansiktet känns det nästan lite som att man har en relativt torkad ansiktsmask på ansiktet. Jag upplever även att efter att jag applicerat pudret (inte ens bakat) så fastnar inga andra produkter på ansiktet. Spelar ingen roll vad, efter att jag använt pudret fastnar varken min highligter, mitt blush eller min bronzer på ansiktet. Det är inga fel på produkterna eftersom att dem funkar med alla mina andra puder.

Jag skulle inte rekommendera detta puder
Rekommenderas till: ingen
1/5Hemskt
2017-07-09 av: Amanda J (ålder: 15-24)
Så skumt puder, flög typ runt. Dålig förpackning och produkten gjorde mig torr
Rekommenderas till: Ingen