search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Love Contours All Palette

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All PaletteNYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette
235 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Vi kan inte få nog av contouring! Denna underbart snygga palett har allt du behöver för att skapa definition med en felfri finish för hela ansiktet med bara några enkla steg. Med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette ingår allt du kan tän… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette

Vi kan inte få nog av contouring! Denna underbart snygga palett har allt du behöver för att skapa definition med en felfri finish för hela ansiktet med bara några enkla steg. Med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette ingår allt du kan tänka dig, allt ifrån högpigmenterade ögonskuggor i neutrala och djärva toner, härliga contouring- och highlighting-skuggor och fina bryn-puder. Alla skuggorna kan blandas tillsammans för att uppnå den färgen som du önskar, och med så många färger så är paletten väldigt användbar och kan kombineras i all oändlighet.

Skuggorna är otroligt mjuka och fäller inte något pigment vid applicering, och är väldigt enkla att blanda ut för ett proffsigt resultat. Hållbarheten i pigmenten är otroligt bra när de väl är applicerade på ansiktet och på ögonen. Paletten kommer i en tunn och smidig palett i en snygg svart förpackning som är perfekt att ta med sig på resan.

Applicering

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette appliceras till fördel med de ljusa nyanserna för att framhäva kindben, näsa, haka och på ögonen. I paletten så hittar du både matta och skimriga nyanser, som passar utmärkt till både vardags och fest.

De mörkare mattare tonerna läggs där du vill skulptera och skygga, exempelvis under kindbenen, längst med käklinjen och ögongloben. Detta hjälper till att snabbt ge färg och form till ansiktet, och kan göras antingen lite mer vardagligt eller dramatiskt. De underbara ögonbrynsskuggorna kan du antingen använda var för sig, eller blanda för att skräddarsy nyans efter önskemål. Med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette kan du skapa kompletta looker med en enda palett - med andra ord helt klart årets must-have!

  • 9 x Ögonskuggor, både matta och skimriga
  • 2 x Skuggor för contouring, en mörkare och en ljusare
  • 2 x Skuggor för highlighting, en varm och en kall
  • 2 x Skuggor för brynen, en färg i medium ton och en i mörkare ton
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Ny favorit
2016-12-09 av: Andrea V (ålder: 25-34)
Denna palett är en sann "allt-i-ett-hjälte"! NYX är ett av mina favoritmärken och har med denna palett överträffat mina förväntningar. Båda highlighterskuggorna är så fina, även på en mycket ljus hudton. Skuggorna är pigmenterade och lätta att tona. Bronzerskuggorna är jättepigmenterade och ser naturliga ut på huden. Brynskuggorna lämnar inget att önska.
Kan vara årets julklapp till systern, flickvännen eller till dig själv. Otroligt prisvärd helhetslösning för den sminkintresserade!!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en prisvärd baspalett som passar till vardags och fest!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bra resepalett
2018-02-26 av: Bella (ålder: 25-34)
Jag använder denna när jag reser, den har det mesta jag behöver. Snygga skuggor och bra pigmentering.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en allt-i-ett-produkt.
5/5Toppen!
2017-11-08 av: Sandra
Mycket bra och prisvärd palett med fina färger, dammar eller smular inte och sminket sitter bra hela dagen.
5/5Paletten som har allt
2017-08-23 av: Linda
Allt man behöver finns i den här paletten (typ). Den har verkligen intensiva pigment som är enkla att blanda. Jag använder paletten varje dag, särskilt ögonskuggorna, highlight och brynskuggorna. Highlightskuggorna är verkligen perfekta och går att bygga i lager, och det bästa av allt - de passar i princip alla hudtoner. ÄLSKAR!
Rekommenderas till: Alla
5/5Fin palett, flera möjligheter
2017-07-01 av: Camilla H
Detta är en fin palett med flera möjligheter. Fina färger som kan användas tillsammans eller ensamma. Finns även highlighters.
4/5Vackert
2017-11-08 av: Teresia Violeta K (ålder: 35-44)
En mycket uppskattad palett av dottern. Paletten har vackra skimrande färger som verkligen sitter på plats. Blev mycket överraskad att denna palett verkligen var så bra och mångfaldiga till ansiktet.
Rekommenderas till: Till alla.