search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Love Contours All Palette

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All PaletteNYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette
235 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Vi kan inte få nog av contouring! Denna underbart snygga palett har allt du behöver för att skapa definition med en felfri finish för hela ansiktet med bara några enkla steg. Med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette ingår allt du kan tän… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette

Vi kan inte få nog av contouring! Denna underbart snygga palett har allt du behöver för att skapa definition med en felfri finish för hela ansiktet med bara några enkla steg. Med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette ingår allt du kan tänka dig, allt ifrån högpigmenterade ögonskuggor i neutrala och djärva toner, härliga contouring- och highlighting-skuggor och fina bryn-puder. Alla skuggorna kan blandas tillsammans för att uppnå den färgen som du önskar, och med så många färger så är paletten väldigt användbar och kan kombineras i all oändlighet.

Skuggorna är otroligt mjuka och fäller inte något pigment vid applicering, och är väldigt enkla att blanda ut för ett proffsigt resultat. Hållbarheten i pigmenten är otroligt bra när de väl är applicerade på ansiktet och på ögonen. Paletten kommer i en tunn och smidig palett i en snygg svart förpackning som är perfekt att ta med sig på resan.

Applicering

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette appliceras till fördel med de ljusa nyanserna för att framhäva kindben, näsa, haka och på ögonen. I paletten så hittar du både matta och skimriga nyanser, som passar utmärkt till både vardags och fest.

De mörkare mattare tonerna läggs där du vill skulptera och skygga, exempelvis under kindbenen, längst med käklinjen och ögongloben. Detta hjälper till att snabbt ge färg och form till ansiktet, och kan göras antingen lite mer vardagligt eller dramatiskt. De underbara ögonbrynsskuggorna kan du antingen använda var för sig, eller blanda för att skräddarsy nyans efter önskemål. Med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette kan du skapa kompletta looker med en enda palett - med andra ord helt klart årets must-have!

  • 9 x Ögonskuggor, både matta och skimriga
  • 2 x Skuggor för contouring, en mörkare och en ljusare
  • 2 x Skuggor för highlighting, en varm och en kall
  • 2 x Skuggor för brynen, en färg i medium ton och en i mörkare ton
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller