search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Off Tropic Shadow Palette

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow Palette
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow PaletteHasta la vista NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow PaletteShifting sand NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow PaletteNYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow PaletteNYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow PaletteNYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow Palette
249 kr
Välj variant först

                  Hasta la vista NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow Palette
 • Hasta La Vista

249 kr

                  Shifting Sand NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow Palette
 • Shifting Sand

249 kr
Tipsa en vän
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow Palette är superpigmenterade ögonskuggor som finns i två färgrika paletter, Hasta La Vista och Shifting Sand. Inspirerade av värmen och sanden från en paradisö. Läs mer här

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow Palette

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow Palette är superpigmenterade ögonskuggor som finns i två färgrika paletter, Hasta La Vista och Shifting Sand. Inspirerade av värmen och sanden från en paradisö.

Dessa paletter innehåller 10 extravaganta metalliska, matta- och sammetsnyanser som är lätta att tona ut och idealiska att blanda med varandra för att få till en snygg vardagsmakeup eller för en festlig, djärv look.

 • 10 pigmentrika nyanser i metallik, matt & sammet.
 • 2 varianter: Hasta La Vista & Shifting Sand.

Innehåll: 11 g

Hasta La Vista

Off Tropic Shadow Palette

Shifting Sand

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow Palette

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Man får vad man betalar för
2019-04-03 av: Elina R (ålder: 25-34)
Jag gillar många produkter från NYX, speciellt deras Proffessional sminkborstar, men skuggor har jag aldrig tyckt varit så jätte bra. Men dessa två palletter sitter faktiskt hyffsat bra(använder alltid MAC paint pot-soft ochre som primer). Många av skuggorna är dock pressade pigment, fler än vad som är "riktiga" skuggor, så det är värt att komma ihåg. Inte mycket "fall out" och rätt hög pigmentering. Det enda är att färgerna är inte så starka på själva ögat(så knappast superpigmenterade ögonskuggor som beskrivs) och att de inte håller så länge... Är också rätt pudriga och några av skuggorna är rätt dåliga att blanda ut. Men over all bra paletter om du vill köpa "roligare" färgglada skuggor som du kanske inte ska använda så mycket/i din bas make utan vill ha och bryta av med(denna anledning till att jag köpte dem, har annars tex Anastasia Norvina palletten som min go to varje dag).
Rekommenderas till: Någon som vill ha färgglada skuggor som funkar med många olika färger men inte vill bli "rånad"