search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation
Från:
75 kr
Välj variant först

                  15
 • CHESTNUT

75 kr

                  13
 • CINNAMON SPICE

75 kr

                  19
 • COCOA

89 kr

                  04
 • CREAMY NATURAL

75 kr

                  08
 • GOLDEN BEIGE

89 kr

                  01
 • IVORY

75 kr

                  06
 • MEDIUM BEIGE

89 kr

                  02
 • NUDE

75 kr

                  16
 • PORCELAIN

95 kr

                  11
 • SIENNA

89 kr

                  05
 • SOFT BEIGE

89 kr

                  12
 • TAWNY

85 kr

                  17
 • WARM

85 kr
Tipsa en vän
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation är en lätt foundation som ger en full täckning med en matt finish. Formulan, som är både fri från olja och vatten, sitter hela dagen och ger ett felfritt resultat. En foundation att li… Läs mer här

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation är en lätt foundation som ger en full täckning med en matt finish. Formulan, som är både fri från olja och vatten, sitter hela dagen och ger ett felfritt resultat. En foundation att lita på!

Innehåll: 35 g

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Svårt med nyanser.
2017-10-13 av: Kristina H (ålder: 25-34)
Den har ok täckning och kändes inte alls på huden trotts att jag la på två lager. Den blandades bra ut i huden och höll sitt löfte. Men jag fick en gul ton i ansiktet... Ska se om den går att blanda ut med en annan nyans för det blev fint med ett puder ovanpå men såg såklart konstigt ut! Jag har en kallare hudton med rosa inslag. Svårt att beskriva men det är alltid lotteri när jag provar nya foundation och min tidigare har slutat tillverkas. Jag brukar få blanda för att få en bra nyans och lyckas jag kommer jag fortsätta med den här!
Rekommenderas till: Alla som vill testa nåt nytt för en billig peng!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Superbra billig foundation
2018-09-04 av: Maja W (ålder: 15-24)
Med tanke på dess låga pris så är denna foundation i stort sätt felfri. Den ger en matt finish och täcker superbra! Man behöver varken primer eller puder för den och bara ett lager. Den är väldigt lätt att blanda in men är en aning tjock i konsistensen, utöver de så är den en av mina favoriter :)
Rekommenderas till: Vem som helst som vill ha en matt finish och som inte vill lägga så mycket tid på basen
4/5Bra budgetfoundation!
2018-03-12 av: Erica H (ålder: 15-24)
Tyckte mycket om den här foundationen! Trots att den kanske inte är heltäckande (mer åt high medium), så höll den mig matt typ hela dagen! Kan inte be om något mer för 89 kr
Rekommenderas till: Alla med oljig hy, Alla som vill ha en bra budgetfoundation
4/5Fet och dryg foundation
2017-06-30 av: Ina V
Fet och dryg foundation som täcker väldigt bra och håller länge. Brukar dock blanda ut den med Isadoras matta foundation då den är superflytande för att få en bättre konsistens. NYX tycker jag är väldigt fet så därför blandar jag ut den, känns kakig på ansiktet annars. Bra behållare för att trycka ut allt innehåll, extra plus att den är i plast så den inte går sönder, jämfört med tex Isadoras som är i glas.
Rekommenderas till: För den som vill ha bra täckning
3/5Bra för en låg peng
2017-09-20 av: Ameli (ålder: 25-34, www.nouw.com/bergs)
Jag kan inte hålla med om att denna foundation lever upp till namnet. Jag tycker faktiskt att den är ganska rinnig och faller platt mot hyn. Med andra ord upplever jag den inte som särskilt matt eller täckande. Men den klart godkänd för att vara en budget foundtaion,
3/5Super för billigt pris!
2017-09-17 av: Ameli (ålder: 25-34, www.nouw.com/bergs)
Jag kan säga att jag var väldigt skeptisk när jag köpte denna men nu måste jag medge att den slog bort en del av mina fördomar. För en budget foundation så täcker den väldigt väldigt bra och var väldigt lätt att arbeta med på ansiktet. Vissa när de är billiga kan jag tycka är lite knepiga att jämna ut. Dock, tycker jag att den kakar sig väldigt snabbt och lätt. Framför allt om man tex är lite extra torr vid näsan eller grottar in sig i smileygroparna men det brukar fixa sig med lite puder!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en täckande foundation för ett bra pris
2/5Billig och dryg
2018-10-11 av: Ameli K
Nackdelen med denna är att jag upplevde den som väldigt, väldigt kakig kring näsan och munnen. Den liksom smular ner sig i de få groparna/rynkorna man har. Upplevde den även som svår att arbeta med. MEN- eftersom att det är en budget foundation så är den ganska bra, den håller även väldigt länge innan den tar slut.
Rekommenderas till: Om man har ont om cash
1/5Vattnig
2018-03-21 av: Ida (ålder: 15-24)
Har svårt för denna, tycker inte den täckte alls, den var väldigt vattnig. Färgen var väldigt rosa vilket inte heller passade mig då jag har väldigt gul/olivfärgad hyton. Finns otroligt många bättre budget foundations än denna
Rekommenderas till: Ingen