search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Ultimate Shadow Palette

NYX Ultimate Shadow Palette 02
Tipsa en vän
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Ultimate Shadow Palette - en professionell palett med 16 högkvalitativa ögonskuggor i allt från regnbågens nyanser till subtila nude-nyanser. Denna palett finns i fyra olika utföranden, Neutral Cool, Neutral Warm, Bright samt … Läs mer här

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Ultimate Shadow Palette

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Ultimate Shadow Palette - en professionell palett med 16 högkvalitativa ögonskuggor i allt från regnbågens nyanser till subtila nude-nyanser. Denna palett finns i fyra olika utföranden, Neutral Cool, Neutral Warm, Bright samt Smokey där varje palett innehåller en livfull mix av sammetslena ögonskuggor med fascinerande finish med allt från matt och satin till skimmer och metallic.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Ultimate Shadow Palette

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Besviken
2016-09-20 av: Alex (ålder: 15-24)
Efter att jag köpt NYX Full Throttle palett i Color Riot, och fullständigt förälskat mig i den, hade jag riktigt höga förväntningar på denna.
Jag kände att jag var sugen på lite nya kalla skuggor så beställde Cool Neutrals och tänkte att den här skulle bli ett grymt tillägg i min skuggsamling, men icke. Skuggorna är stenhårda så det är svårt att få produkt på penseln. Dem appliceras ganska fläckigt och det krävs mycket innan du får någon färg på locken i huvud taget.
Produkten funkar absolut, men det krävs mycket jobb innan du når något resultat.
Rekommenderas till: Dem som är villig att lägga lite extra energi på appliceringen av skuggan.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Årets budget palett
2018-01-14 av: B. (ålder: 15-24)
Pigment fiiinnnns säger till er. Har min i warm neutrals och färgerna är väldigt fina speciellt dom glittriga. Perfekt storlek för att resa med också, inte för liten och inte för stor.
Rekommenderas till: Vem som helst
5/5Årets palett
2017-09-08 av: Bedur S
Har min i warm neutrals och använt den varje dag i 2 veckor. Man kan skapa vardagliga looks och sedan bygga upp det mer intensivt. Super bra färger, speciellt nu inför hösten/vintern. Är lite mörk i huden (arab-oliv-ish) och de orangea/röda färgerna ser super bra ut. KÖP!!
Rekommenderas till: Alla som gillar neutrala och varma färger
5/5pigment out of this world
2017-08-23 av: Agnes
Pigmenten i denna palett är GALET bra. Jag köpte både Cool Neutrals och Brights, för jag älskar att experimentera och har inte blivit missnöjd en enda gång. Det är så lätt att jobba med nyanserna oavsett om man vill ha en neutral look eller spacea ut ordentligt.
Rekommenderas till: alla
4/5bra för nybörjare.
2019-01-13 av: Kim
En väldigt fin pallet med många bra och fina bas skuggor. Skulle rekomendera den för nybörjare med ögonskuggor som gillar neutrala färger. Helt okej pigmänt .
4/5Bra början!
2018-02-02 av: Matilda B
Är du som jag nybörjare på ögonskugga är denna toppen! Kanske inte super-pigmenterad, men fina färger och lätt att variera!
4/5erinomainen tuote!
2017-08-02 av: tiitu l
värit ovat ihania ja bigmenttisiä. tykkään itse noista matta luomiväreistä! suosittelen.
Rekommenderas till: kaikille
3/5Många skuggor för liten peng
2019-08-04 av: Helena
En behändig palett med många färger i bra storlek. Hade lite mer att önska kring synligheten i skuggorna. Krävs mycket produkt för att det ska synas, men är överlag nöjd. Kan enligt mig inte konkurrera med de dyrare paletterna men det kan man inte heller förvänta sig till det priset. Absolut en bra palett.
3/5Användbar men inte toppen
2017-07-08 av: Malin W
Har Warm neutrals och de matta skuggorna är toppen men de skimriga får man jobba lite väl mycket med. Många olika färger men inte mycket produkt (under 1 gram) i varje enskild skugga vilket ändå kan vara positivt eftersom man hinner använda upp dem innan de blir gamla. NYX har bättre skuggor, om du vill ha denna paletten vänta tills att du kan få rabatt/rea.