search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Wonder Stick

NYX Wonder Stick
NYX Wonder StickNYX Wonder Stick
Från:
85 kr
Välj variant först

                  1
 • Light/Medium

129 kr

                  2
 • Medium/Tan

129 kr

                  3
 • Deep

85 kr

                  4
 • Universal Color

129 kr
Tipsa en vän
Gör din look oslagbar med Wonder Stick från NYX PROFESSIONAL MAKEUP! Denna krämiga penna har två olika stift i varje ände så att du kan highlighta och framhäva konturer i ansiktet. Nyanserna är dessutom otroligt täckande, så du kan även använda denna… Läs mer här

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick

Gör din look oslagbar med Wonder Stick från NYX PROFESSIONAL MAKEUP! Denna krämiga penna har två olika stift i varje ände så att du kan highlighta och framhäva konturer i ansiktet. Nyanserna är dessutom otroligt täckande, så du kan även använda denna till att dölja skavanker. Finns i flera nyanser för att passa alla hudtoner. En fantastisk multifunktionell penna!

Innehåll: 4 x 2 g

Användning

Applicera den ljusa highlighting-nyansen på dina kindben, i mitten av pannan, under ögonen, mittenlinjen av näsan, ovanför ögonbrynet och vid käklinjen. Applicera sedan den mörka kontur-nyansen på den övre delen av pannan och längst med hela hårlinjen, under kindbenen, på båda sidorna av näsan och under käken och kinderna. Blanda sedan ihop kanterna till varje nyans för ett jämnt resultat. Färdigt!

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Simpel och bra
4 dagar sedan av: Amela
Jag brukar vanligtvis inte använda contouring eftersom jag inte är särskilt duktig på att sminka mig. Jag ville gärna köpa en för att kunna använda i vissa tillfällen, och hittade denna som låg på billigt pris. Den var simpel och passar bra för nybörjare. Den highlightade och fungerade suveränt på mig som har blandhy. Jag använde inte den vardagligt, så den räckte rätt länge innan jag behövde köpa en ny.
Rekommenderas till: Nybörjare
5/5Perfekt vardagscontouring
2017-05-28 av: Johanna (ålder: 25-34)
Så bra produkt till oslagbart pris! Använder dagligen för att snabbt ge lite kontur till kindben. Precis rätt mängd grå i den bruna färgen för att verkligen få fram skuggor. Tänk bara på att om man kör cremecontouring så ska ju helst även övrigt (highlighter/rouge) också vara i krämform, annars kan det lätt se lite kakigt och konstigt ut. Jag använde Smashboxpennorna förut, de är snäppet bättre men rejält mycket dyrare. Den här passar både nybörjare och mer erfarna tycker jag, åtminstone för vardagssminkningen.
Rekommenderas till: Nybörjare
5/5Bästa hittills
2017-04-20 av: Maja T (ålder: 25-34)
Helt klart den bästa contour-makeupen jag testat. Får smått panik när jag ser att den börjar ta slut. Lätt att arbeta med, ger fin lyster, sitter hela dagen!
Rekommenderas till: ALLA
5/5Super bra!!
2016-02-25 av: Maja A
Den här produkten är perfekt för alla personer, nybörjare till proffs. Den är lätt att arbeta med, enkel att blanda och ger ett naturligt och flawless resultat. Konsistensen är krämig och produkten är i bra storlek.
Rekommenderas till: Alla
5/5Super!
2015-10-05 av: Ebba (ålder: 15-24)
Väldigt positivt överraskad!
Gör inte så jag får finnar (vilket var min största oro). Den har en mycket täckande och krämig konsistens. Tycker båda färgnyanserna är mkt bra! (Har färgen light-medium och är naturligt väldigt ljus i hyn).
Finns några minus jag vill ta upp med produkten;
- Tar slut ganska fort särskilt om man skulle vilja använda varje dag
- Det är inte en produkt som känns "viktlös" på huden utan man känner att man har smink på sig så tycker därför inte heller att den kanske är perfekt till vardagsbruk
- contouring-färgen kan tendera att försvinna helt när man gör sin blending så att man måste bygga på många lager istället för att få färgen man vill ha.
- tror att om man är medium-färgad i hyn skulle contouren vara för ljus i light/medium

Men vill ändå ge nyx wonderstick 5 stjärnor pga att den funkar med min torra och acne-benägna hy och framförallt priset jämfört med andra cream contouring produkter!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Ett måste!
2015-10-04 av: HG (ålder: 25-34)
Den här produkten är såååå enkel och smidig att använda!!! oavsett om du är nybörjare eller bara vill komma ut ur huset snabbt. Jag föredrar att göra jobbet med hjälp av en pinne i stället för ett pulver, eftersom jag känner att jag har mycket mer kontroll över var det går och hur mycket jag behöver blanda. Med detta sagt, jag tror att detta är bäst lämpade för normal till torr hy, men om du har fet hy kan det bli för oljigt.
Rekommenderas till: Alla med normal till torr hy
5/5Använder varje dag!!
2015-08-25 av: Katerina (ålder: 15-24)
Helt fantastisk contour/highlighter! Lätt att applicera och blanda antingen med en borste eller en beautyblender. Det är andra gången nu jag köper denna produkt! Jag använder färgen light/medium och den passar mig perfekt som är väldigt ljus i hyn. Contour färgen är BRUN vilket är väldigt bra, och inte ORANGE som många andra contour produkter kan vara. Jag säger bara KÖP KÖP KÖP!!!
Rekommenderas till: Alla som älskar att highlighta och framhäva konturer i ansiktet! :)
4/5Bra
2017-05-27 av: Josefin R
Enkel att använda, sitter fint, billigt pris, finns inte mycket att inte gilla! Jag använder denna till vardagscontouring och puder då jag ska vara lite finare eftersom att jag tycker det är enklare att bygga med puder, men denna funkar verkligen som ett snabbt alternativ.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en snabb contouring.
3/5Helt ok!
2015-11-17 av: Johanna (ålder: 15-24)
Tycker att denna är bra för priset, det som är minus är att jag tycker att man får måla på flera lager då det lätt "försvinner" när jag använder beautyblendern, det känns då som att det är väldigt mycket och kakigt. Jag har själv blandhy som drar lite mer åt det feta hållet och ansiktet känns ganska oljigt med allting på.
Rekommenderas till: Normal och torr hy.
2/5Känns kakig
2015-10-08 av: Linnea K
Det som är fint med denna produkten är färgerna, inte alls orange.
Dock känns den för mig väldigt kakig och svår att få en fin finish.
Rekommenderas till: Ingen