search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Wonder Stick

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder StickNYX Wonder Stick
129 kr
Välj variant först

                  Light NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick
 • Light/Medium

129 kr

                  Medium NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick
 • Medium/Tan

129 kr

                  Deep NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick
 • Deep

129 kr

                  Universal NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick
 • Universal Color

129 kr

                  Deep Rich NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick
 • DEEP RICH

129 kr

                  Deep Dark NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick
 • DEEP DARK

129 kr
Tipsa en vän
Gör din look oslagbar med Wonder Stick från NYX PROFESSIONAL MAKEUP! Denna krämiga penna har två olika stift i varje ände så att du kan highlighta och framhäva konturer i ansiktet. Nyanserna är dessutom otroligt täckande, så du kan även använda denna… Läs mer här

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick

Gör din look oslagbar med Wonder Stick från NYX PROFESSIONAL MAKEUP! Denna krämiga penna har två olika stift i varje ände så att du kan highlighta och framhäva konturer i ansiktet. Nyanserna är dessutom otroligt täckande, så du kan även använda denna till att dölja skavanker. Finns i flera nyanser för att passa alla hudtoner. En fantastisk multifunktionell penna!

Innehåll: 4 x 2 g

Användning

Applicera den ljusa highlighting-nyansen på dina kindben, i mitten av pannan, under ögonen, mittenlinjen av näsan, ovanför ögonbrynet och vid käklinjen. Applicera sedan den mörka kontur-nyansen på den övre delen av pannan och längst med hela hårlinjen, under kindbenen, på båda sidorna av näsan och under käken och kinderna. Blanda sedan ihop kanterna till varje nyans för ett jämnt resultat. Färdigt!

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Favorit
6 dagar sedan av: Maja (ålder: 25-34)
Detta är min favoritprodukt! ett måste i sminkväskan, så smink och lätt att skugga ut! Använder den varje gång jag sminkar mig, går snabbt och smidigt och ser naturligt ut! Min personliga facorit!!
Rekommenderas till: ALLA!!!!
5/5Utfärdar mirakel!
2017-09-17 av: Ameli (ålder: 25-34, www.nouw.com/bergs)
Alltså wow! Jag köpte min första i London i vintras och sedan dess är jag fast. Denna produkt är ett MÅSTE numera i min sminkning! Om man bara vet hur man ska använda sig av contour så är denna rena drömmen. Jag skulle dock vilja ha haft den ljusa delen lite längre då jag upplever att den tar slut snabbare då man brukar använda mer hightlight på större områden i ansiktet. Har ni den inte så KÖP!
5/5Aldrig förstått krämcontouring förrän nu
2017-08-23 av: Lina
Jag har alltid tyckt det varit svårt att blanda ut kräm-contouring, ofta har konsistensen varit för hård och det har slutat med att jag fått tvätta bort allt. Tills jag stötte på Wonder stick. Den har verkligen en perfekt krämig konstisens och är väldigt enkel att blanda ut, även för en lekman som jag.
Rekommenderas till: Alla
5/5Enkel att använda och ger ett naturligt resultat
2017-08-17 av: Camilla B (ålder: 25-34)
Jag brukar själv aldrig använda contouring eftersom jag aldrig får till så att det ser bra ut. Men denna var det förvånansvärt lätt att få ett snyggt och naturligt resultat. Plus för att den är väldigt dryg och till skillnad från andra mycket dyrare wonder sticks så får du väldigt mycket produkt i denna.
Rekommenderas till: Nybörjare
5/5Täckande fint resultat
2017-07-17 av: Camilla
Detta stift har ett täckande resultat som ser fint ut på huden. Det är lättapplicerat och smidigt att använda och jämna ut.
5/5Älskar
2017-07-12 av: Sara E
Älskar den här, jätte snabb att använda och håller verkligen hela dagen!
Rekommenderas till: Alla
5/5Simpel och bra
2017-06-21 av: Amela
Jag brukar vanligtvis inte använda contouring eftersom jag inte är särskilt duktig på att sminka mig. Jag ville gärna köpa en för att kunna använda i vissa tillfällen, och hittade denna som låg på billigt pris. Den var simpel och passar bra för nybörjare. Den highlightade och fungerade suveränt på mig som har blandhy. Jag använde inte den vardagligt, så den räckte rätt länge innan jag behövde köpa en ny.
Rekommenderas till: Nybörjare
5/5Perfekt vardagscontouring
2017-05-28 av: Johanna (ålder: 25-34)
Så bra produkt till oslagbart pris! Använder dagligen för att snabbt ge lite kontur till kindben. Precis rätt mängd grå i den bruna färgen för att verkligen få fram skuggor. Tänk bara på att om man kör cremecontouring så ska ju helst även övrigt (highlighter/rouge) också vara i krämform, annars kan det lätt se lite kakigt och konstigt ut. Jag använde Smashboxpennorna förut, de är snäppet bättre men rejält mycket dyrare. Den här passar både nybörjare och mer erfarna tycker jag, åtminstone för vardagssminkningen.
Rekommenderas till: Nybörjare
5/5Bästa hittills
2017-04-20 av: Maja T (ålder: 25-34)
Helt klart den bästa contour-makeupen jag testat. Får smått panik när jag ser att den börjar ta slut. Lätt att arbeta med, ger fin lyster, sitter hela dagen!
Rekommenderas till: ALLA
5/5Super bra!!
2016-02-25 av: Maja A
Den här produkten är perfekt för alla personer, nybörjare till proffs. Den är lätt att arbeta med, enkel att blanda och ger ett naturligt och flawless resultat. Konsistensen är krämig och produkten är i bra storlek.
Rekommenderas till: Alla
5/5Super!
2015-10-05 av: Ebba (ålder: 15-24)
Väldigt positivt överraskad!
Gör inte så jag får finnar (vilket var min största oro). Den har en mycket täckande och krämig konsistens. Tycker båda färgnyanserna är mkt bra! (Har färgen light-medium och är naturligt väldigt ljus i hyn).
Finns några minus jag vill ta upp med produkten;
- Tar slut ganska fort särskilt om man skulle vilja använda varje dag
- Det är inte en produkt som känns "viktlös" på huden utan man känner att man har smink på sig så tycker därför inte heller att den kanske är perfekt till vardagsbruk
- contouring-färgen kan tendera att försvinna helt när man gör sin blending så att man måste bygga på många lager istället för att få färgen man vill ha.
- tror att om man är medium-färgad i hyn skulle contouren vara för ljus i light/medium

Men vill ändå ge nyx wonderstick 5 stjärnor pga att den funkar med min torra och acne-benägna hy och framförallt priset jämfört med andra cream contouring produkter!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Ett måste!
2015-10-04 av: HG (ålder: 25-34)
Den här produkten är såååå enkel och smidig att använda!!! oavsett om du är nybörjare eller bara vill komma ut ur huset snabbt. Jag föredrar att göra jobbet med hjälp av en pinne i stället för ett pulver, eftersom jag känner att jag har mycket mer kontroll över var det går och hur mycket jag behöver blanda. Med detta sagt, jag tror att detta är bäst lämpade för normal till torr hy, men om du har fet hy kan det bli för oljigt.
Rekommenderas till: Alla med normal till torr hy
5/5Använder varje dag!!
2015-08-25 av: Katerina (ålder: 15-24)
Helt fantastisk contour/highlighter! Lätt att applicera och blanda antingen med en borste eller en beautyblender. Det är andra gången nu jag köper denna produkt! Jag använder färgen light/medium och den passar mig perfekt som är väldigt ljus i hyn. Contour färgen är BRUN vilket är väldigt bra, och inte ORANGE som många andra contour produkter kan vara. Jag säger bara KÖP KÖP KÖP!!!
Rekommenderas till: Alla som älskar att highlighta och framhäva konturer i ansiktet! :)
4/5Riktigt bra
2017-08-14 av: Malin L (ålder: 35-44)
Älskar universalfärgen.
Lätt att använda! Enkel att tona ut så utan att det ser markerat ut.
4/5Bra produkt
2017-07-01 av: Viktoria L
Fungerar mycket bra för mig. Blandar väl och smälter in i huden. Ett bra budgetköp.
Rekommenderas till: Alla utom de med jättetorr hud
4/5Bra
2017-05-27 av: Josefin R
Enkel att använda, sitter fint, billigt pris, finns inte mycket att inte gilla! Jag använder denna till vardagscontouring och puder då jag ska vara lite finare eftersom att jag tycker det är enklare att bygga med puder, men denna funkar verkligen som ett snabbt alternativ.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en snabb contouring.
3/5Helt ok!
2015-11-17 av: Johanna (ålder: 15-24)
Tycker att denna är bra för priset, det som är minus är att jag tycker att man får måla på flera lager då det lätt "försvinner" när jag använder beautyblendern, det känns då som att det är väldigt mycket och kakigt. Jag har själv blandhy som drar lite mer åt det feta hållet och ansiktet känns ganska oljigt med allting på.
Rekommenderas till: Normal och torr hy.
2/5Känns kakig
2015-10-08 av: Linnea K
Det som är fint med denna produkten är färgerna, inte alls orange.
Dock känns den för mig väldigt kakig och svår att få en fin finish.
Rekommenderas till: Ingen
1/5nja
2017-10-25 av: therese
svårblandad och blir istället fläckigt i ansiktet. har provat att blanda ut med både borste och en sponge men inget av det får ett bra resultat