search

Odd Molly "My Dream Lather" Soap Bar

Odd Molly "My Dream Lather" Soap Bar
Tipsa en vän
En fantastisk tvål som ger det lilla extra till din hud. Den har en underbar doft och är som en juvel för ditt badrum. Odd Mollys signaturdoft öppnar med en lugnande kombination av ylang, lavendel och en aning anis. Det varma hjärtat består av blommi… Läs mer här

Odd Molly "My Dream Lather" Soap Bar

En fantastisk tvål som ger det lilla extra till din hud. Den har en underbar doft och är som en juvel för ditt badrum. Odd Mollys signaturdoft öppnar med en lugnande kombination av ylang, lavendel och en aning anis. Det varma hjärtat består av blommiga noter från ros och jasmin. Doften avslutas med mysk, patschuli, sandelträ och vanilj.

  • Bomull: ger en skön känsla och innehåller essentiella fettsyror och E-vitamin.
  • Silke: hjälper till att bevara fuktnivån och gör läpparna oemotståndligt mjuka.

"My heavenly handwash treating myself to the perfect silk/cotton ritual with this darling bathroom jewel. This is my little tribute to myself."

Innehåll: 125 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller