search

Odd Molly "Sun-Day" Sun-Care Facial SPF 25

Odd Molly "Sun-Day" Sun-Care Facial SPF 25
Tipsa en vän
Att använda solskyddsfaktor i ansiktet dagligen är en bra försäkring för ditt framtida utseende. Denna fantastiska lätta kräm absorberas lätt och lämnar din hud återfuktad. Den innehåller en kombination av filter som effektivt skyddar mot solens skad… Läs mer här

Odd Molly "Sun-Day" Sun-Care Facial SPF 25

Att använda solskyddsfaktor i ansiktet dagligen är en bra försäkring för ditt framtida utseende. Denna fantastiska lätta kräm absorberas lätt och lämnar din hud återfuktad. Den innehåller en kombination av filter som effektivt skyddar mot solens skadliga UVA- och UVB-strålning.

''Friheten att skämma bort sig under sommaren, utan att något står emellan mig och den blå himmeln. En lotion som huden älskar med mediumstyrka för solskydd, samtidigt som man kan bygga en underbar, naturlig solbränna. Varje dag är min sol-dag.''

  • Medium skydd 25 (UVA)
  • Mycket vattentålig.

Innehåll: 40 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller