search

Olaplex
Christmas Pack

Olaplex Christmas Pack
Tipsa en vän
En ljuvlig duo för välmående hår! Olaplex Christmas Pack innehåller både schampo och balsam från det omtalade varumärket Olaplex. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om! Läs mer här

Olaplex Christmas Pack

En ljuvlig duo för välmående hår! Olaplex Christmas Pack innehåller både schampo och balsam från det omtalade varumärket Olaplex. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om!

Både schampot och balsamet passar alla hårtyper och är uppbyggda på den revolutionära Olaplex-kemin som hjälper till att återställa och vårda håret utan att tynga ned. Friss reduceras, håret känns starkare och får en mer glansfull och välmående look.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Olaplex Christmas Pack

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Love it
2019-01-16 av: Louise R (ålder: 25-34)
Olaplex har räddat mitt hår. Har väldigt tjockt och risigt hår. Har färgat mitt hår väldigt ofta och nu håller jag på att gå från mörkbrun till blond. Olaplex har verkligen skappat liv i mitt hår igen och får det att orka med alla blekningar jag måste göra. ??
5/5Olaplex
2018-12-07 av: Jr (ålder: 15-24)
Har man blekt håret så är denna ett bra tips för att få ett mer välmående hår. Efter första gången med denna och Olaplex nr3 så vill jag tro att mitt hår har blivit starkare . Ganska dryg produkt så lite räcker lång väg .Kommer definitivt köpa igen när mitt har tagit slut
Rekommenderas till: Alla med blekt / färgat hår