search

Olaplex
Hair Perfector No.3

Olaplex Hair Perfector No.3
289 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Produkten du bara måste ha - Olaplex! Olaplex Hair Perfector No.3 hjälper till att ge håret en starkare och friskare känsla. Hur? Låt oss förklara. Olaplex innehåller en speciell, patenterad molekyl som hjälper till att binda samman håret, lite som e… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Olaplex Hair Perfector No.3

Produkten du bara måste ha - Olaplex! Olaplex Hair Perfector No.3 hjälper till att ge håret en starkare och friskare känsla. Hur? Låt oss förklara. Olaplex innehåller en speciell, patenterad molekyl som hjälper till att binda samman håret, lite som ett spindelnät, ju fler trådar desto starkare blir spindelnätet. Precis det gör Olaplex, dvs skapar som fler "trådar" så att håret känns stärkt. Olaplex Hair Perfector No.3 är behandlingen du använder med enkelhet hemma, mellan dina besök hos frisören.

Olaplex binder samman svavelbindningarna

Det Olaplex gör är att länka samman svavelbindningarna. Vad är då svavelbindningar? Svavelbindningarna är det som dagligen bryts i håret, av olika anledningar t.ex att du använder värmeverktyg, genom att du borstar håret eller bara gnuggar det mot kudden när du slappar i soffan. Genom att använda Olaplex hjälper du håret på traven att sammanlänka bindningarna så att håret får bättre motståndskraft, känns mjukt och lent och är väl förberett inför ditt frisörbesök.

  • Ger håret en starkare & friskare känsla.
  • Binder samman svavelbindningarna.
  • Förbereder håret inför ditt nästa frisörbesök.
  • Håret får en omedelbart mjuk, len känsla med glansfull look.
  • Vinnare i Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2016.

Innehåll: 100 ml

Vad är skillnaden på Olaplex No.1, No.2 och No.3?

No.1 Bond Multiplier är den Olaplex som frisörer använder och tillsätts när de utför en blekning eller gärning på en kund. Den hjälper till att länka samman svavelbindningarna och skyddar håret under behandlingen. Idealisk när frisören gör en permanent behandling eller som fristående behandling på skadat hår.

No.2 Bond Perfector används av frisörerna efter att de färgat eller blekt ett hår. Den har givetvis samma patenterade molekyl som nummer 1 men den har mindre koncentration och kommer i krämform. Den hjälper till att länka samman de svavelbindningar som inte länkades samman vid användningen av Bond Multiplier.

No.3 Hair Perfector är alltså hemmabehandlingen. Den kur som du själv kan använda utan att behöva hjälp från proffs. Med Hair Perfector är du ditt eget proffs! Denna kur är idealisk att använda 1-2 gånger i veckan och inför varje frisörbesök för att förbereda och vårda håret ordentligt.

Observera att inga rabattkoder gäller för denna produkt.

Behöver jag verkligen Olaplex?

Vi svarar med några motfrågor; Använder du plattång, hårfön eller locktång? Brukar du (eller din frisör) färga eller bleka håret? Brukar du gå till frisören och få en permanent, eller rakpermanent? Om du svarat ja på någon av dessa frågor så behöver du Olaplex.

Även om du inte utsätter ditt hår för färgning, värmeverktyg eller permanentar dig så är Olaplex bra för dig att använda. Ditt hår utsätts ändå för många miljömässiga skador, t.ex UV-strålar från solen, daglig borstning eller bara genom att du gnuggar håret mot huvudkudden. Om du vill att ditt hår ska vara stärkt, vackert och så välmående som möjligt så är Olaplex en produkt för dig!

Så använder du Olaplex

Blöt- och handdukstorka håret så det fortfarande är aningen fuktigt. Du behöver inte schamponera om du inte har väldigt mycket produkt i håret sedan innan. Applicera en liten mängd Olaplex genom hela håret och kamma igenom för jämn applicering. Låt verka i minst 10 minuter, men Olaplex själva rekommenderar att man använder den i åtminstone 20 minuter. Du kan gärna låta behandlingen verka under natten för extra effekt!

Skölj ur ordentligt och schamponera, följ upp med en hårinpackning som har fokus på fukt och protein och till sist balsam. Voilá, ditt hår kommer att tacka dig!

Lämnar Olaplex en hinna på håret?

Nej, eftersom Olaplex går in på djupet i håret och där hjälper till att sammanlänka svavelbindningarna. När du sköljer ur och rengör håret igen efter behandlingen så kommer överflödig produkt att försvinna.

Hur ofta kan jag använda Olaplex?

Det finns egentligen ingen gräns, men för att vara mest effektiv rekommenderas det att använda denna hårkur 1-2 gånger i veckan. Det är särskilt viktigt att använda Olaplex när du utsatt håret extra mycket, för t.ex blekning eller värmeverktyg.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Olaplex Hair Perfector No.3

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5DRÖMPRODUKT
2018-02-27 av: Emma L (ålder: 25-34, kissandmakeupswe)
Älskar verkligen denna produkt. Jag är bond naturligt men bleker upp en nyans till och tonar håret. eftersom mitt hår även är naturligt lockigt har jag ett torrare och känsligare hår. Jag använder olaplex ca 1gång i veckan. Den gör superstor skillnad i textur och mjukhet och hårets styrka. Kålrår av mer kemiska behandlingar och ger en fin lyster.
Rekommenderas till: Alla som gör kemiska behandlingar eller har skadat hår.
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Älskar Olaplex, räddat mitt hår
2017-06-29 av: Linn
Mitt hår är långt och tjockt, men var på väg utför med mycket slitet etc. Min frisör började använda Olaplex i samband med färgning först, och körde sedan enskilt olaplex-behandling och MY GOD, mitt hår blev så mjukt och välmående. Jag fortsatte köra denna hemma-behandling efteråt och mitt hår har aldrig mått så bra som det gör nu!
Rekommenderas till: Alla som vill ha välmående hår!
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Skakar liv i fnasigt och livlöst hår
2018-03-22 av: Jessica B
Perfekt resultat om man sover man har i Olaplex i håret över natten. Silkeslent, livfullt och med känslan av att håret har blivit friskare. Man får ännu bättre resultat om din frisör även använder Olaplex i dina behandlingar av håret.
Rekommenderas till: Färgat och blekt hår
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Ger ditt hår ett nytt liv.
2017-07-12 av: Petra H (ålder: 25-34, www.pillijoks.se)
Stärker tydligt och förbättrar ytskiktet som kan påverkas vid färg och slingor. Jag som ljusblond behöver all hjälp jag kan få och Olaplex är en stor räddare.

Jag brukar ha i Olaplex i någon timme medan jag gör något annat (blöt håret innan ni lägger in Olaplex). Skölj sedan ur.
Rekommenderas till: Framförallt de med slitet hår eller i behov av stöd.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Stärkande för mitt blekta blåsta och plattade hår
2017-07-23 av: Ann-Sophie W
Guld värt för mitt blekta blåsta och plattade hår. Det blir mycket starkare och vackrare, men jag brukar få hjälpa det med fuktande inpackning då olaplex bara hjälper till för att stärka håret.
Rekommenderas till: Blekta & färgade hårperfektionister
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5bästa
2019-02-22 av: Mina S
Man måste ha en till livlös och sitet hår. man kan inte hur bra den är
5/5Fantastisk produkt
2019-02-11 av: Lisa
Helt underbar produkt som gör håret fylligare och finare än någonsin! Jag har skandinaviskt, självlockigt/torrt hår, och gav även denna till en vän som har afro, och hon blev helt chockad hon med av hur underbart håret blev! Kommer aldrig byta!
Rekommenderas till: Alla, oavsett hårtyp!
5/5Älskar
2019-02-11 av: Gabriella N (ålder: 15-24)
Funkar verkligen ! Så tråkigt att de är så lite , önska de fanns en större
Rekommenderas till: Alla
5/5Räddare i nöden!
2019-01-01 av: Thao N
Jag hade mycket hög förväntan på denna eftersom jag har hört mycket gott om denna. Och jag blev inte besviken. Mitt slitna hår har blivit mycket mer glansigt och starkare.
Rekommenderas till: Alla som har slitet eller färgat hår
5/5Olaplex nr3
2018-12-07 av: Jr (ålder: 15-24)
Efter att jag beställt den förut och inte riktigt fattat hur man skulle använda den så kände jag att jag måste testa igen då jag hört så mycket gott om denna, så köpte duon med schampo och balsam och så denna och den trion fungerar perfekt! Vill tro och hoppas att mitt blivit starkare efter allt jag utsätter mitt hår för
Rekommenderas till: Till alla som färgar håret
5/5Underverk
2018-10-20 av: Gabriella N (ålder: 15-24)
Har använd olaplex nu i mer än 1 år och de funkar verkligen. Har blekt mitt hår flera ggr . Använt olaplex hos frisör och hemma. I början märkte ja ingen skillnad men efter ett tag kände jag hur stark håret blev och livfullt!

Rekommenderar verkligen
Rekommenderas till: Alla som vill ha livfullt hår och starkt
5/5KÖP DENNA PRODUKT!
2018-10-14 av: Kristina L (ålder: 15-24)
Absolut bästa produkten mot slitet hår jag någonsin testat. Trodde jag skulle behöva klippa av mycket av mit hår då jag blekt det lite för mycktet men efter några olaplexkurer var det nästan som nytt igen. Skulle dock rekomendera att i kombination med olaplex använda någon typ av återfuktande produkt.
5/5Jätte bra
2018-10-06 av: Olga K (ålder: 25-34)
Återvände till liv mitt sönder blekta hår :) hjälper verkligen , håret känns så mjukt.
Rekommenderas till: Till er som har dkadat hår
5/5WOW
2018-08-27 av: Jessie B (ålder: 15-24)
Denna har räddat mitt hår så många gånger om, helt otrolig.
Rekommenderas till: Alla med slitet hår
5/5Livet, jag menar håret är inte samma utan denna.
2018-08-21 av: Helena A (ålder: 45-54)
Väntar på min burk nu. Kan inte leva utan resten av produkterna heller. Perfekta trion för håret! (Balsam + schampo + no.3. Mitt hår har nio liv nu ?
Rekommenderas till: Speciellt till de som bryr sig om sitt hår.
5/5Köper ny
2018-08-16 av: Helena A (ålder: 45-54)
Vågar inte vara utan. Märker en stor skillnad när håret inte behandlas med denna har resten av produkterna med. Längtar efter mera hårvård från detta företag!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bäst
2018-07-10 av: Julia (ålder: 15-24)
Bästa produkten för håret! Har använt i snart ett år och märker stor skillnad på mitt hår som förut var extremt slitet.
Rekommenderas till: Alla med slitet hår
5/5En topp-produkt
2018-06-12 av: Malin G
Denna fungerar verkligen. Men glöm inte ett bra balsam efter behandlingen, för olaplex i sig gör inte håret mjukt utan reparerar hårstråt.
Rekommenderas till: Alla med behandlat hår.
5/5Min kärlek till Olaplex är oändlig
2018-04-11 av: Catharina (ålder: 25-34)
I kombination med ett par andra mirakelprodukter så är det tack vare Olaplex att mitt hår sitter kvar på huvudet och att det har kunnat växa sig långt.
Jag har blekt mitt hår vitt i många år, så man kan säga att det har tagit en del stryk på vägen.
Med Olaplex känns håret nästintill obehandlat. Det blir mjukt, glansigt och lätt att reda ut efter en behandlig.
Jag brukar normalt sett tvätta håret och låta det sitta i en hel dag eller en hel natt.
Förpackningen är liten, men det är en väldigt dryg produkt så tar man för mycket tar den slut fortare än nödvändigt.
Lär aldrig sluta använda Olaplex, rekommenderas varmt!
Rekommenderas till: Alla som färgar, bleker eller behandlar sitt hår kemiskt.
5/5WOw
2018-03-07 av: Sara S
Har nu upptäckt denna och kommer aldrig klara mig utan!
5/5Bästa produkten på marknaden!
2018-02-10 av: Charlotte (ålder: 25-34)
Färgar du ditt hår? Använd olaplex, it's a life changer! Allra helst ska din frisör använda olaplex i samband med färgning och att du sen använder denna hemma men den funkar ändå, inte riktigt lika bra men ändå bättre än någon annan produkt jag testat (och det är mycket pga frisörmamma).
Snälla använd inte någon kopia pga detta är patenterat så samma effekt kan inte fås av någon annan produkt, ok?
Rekommenderas till: Alla med blekt eller färgat hår!
5/5Bra!
2018-02-06 av: Jessica (ålder: 25-34)
Gör mitt hår fräschare, ser mindre slitet ut. Bra att använda ibland om man sliter håret med hårfärg och styling. Brukar köra någon timme.
Rekommenderas till: Till den med skadat hår
5/5Fantastikt!
2017-12-31 av: Proma B
Bra produkt som också funkar på hår som inte blivit behandlat med färg! Hade i handdukstorkat hår och sov med produkten. Tvättade ur med schampoo och balsam som rekommenderat och wow vilken skillnad! Håret såg verkligen nyklippt ut. Har tjock och relativt långt och torrt/slitet hår!
Rekommenderas till: Till hår som behöver lite extra kärlek
5/5Räddaren
2017-12-24 av: Linda L (ålder: 35-44)
Denna är underbar, räddar mitt tjocka och färgade hår och ger det glans och liv.
Enda jobbiga är att den ska vara i så länge
Rekommenderas till: Alla
5/5Mirakel
2017-12-01 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Trodde inte på Ola Plex när det först kom ut men det är verkligen det enda som faktiskt reparerar slitet hår
Rekommenderas till: Alla!
5/5Ger volym och lockar i mitt tunna, platta hår
2017-11-08 av: Goockie (ålder: 35-44)
Det är extremt sällan som en hypad produkt verkligen lever upp ryktet men OMG vad bra Olaplex no. 3 är på mitt hår! Har tunt, aningen lockigt hår som tyvärr alltför ofta ser ut som en död långhårig råtta draperad över skallen. Med Olaplex får håret volym och stora, mjuka lockar utan att jag behöver göra något. Dock, jag använder Olaplex som inpackning under lång tid och sköljer efter det ut produkten men jag tvättar inte håret efter det.
Rekommenderas till: Alla!
5/5Jätte bra
2017-09-21 av: Sara A (ålder: 25-34)
Olaplex är verkligen jätte bra för håret. Dottern har tagit det i håret hos frisören när hon färgat sig.
Vi upplever att det har vart bra för håret och ska därför testa och se om den här gör håret ännu finare. Hennes hår är blonderat flera gånger och av sommaren blev det väldigt slitet. Så hoppas det slitna blir bättre av detta. Hon har testat en gång än så länge så svårt att säga ännu något resultat.
5/5Must have
2017-08-19 av: Catharina (ålder: 25-34)
Olaplex är en utav anledningarna till att jag ens har långt hår idag, då jag för ett par år blekte det väldigt ofta och bytte färg fram och tillbaka.
Produkten luktar gott och är dryg om den används på rätt sätt.
En favorit är att ha i Olaplex och sova med det i, för att sedan tvätta ur det morgonen efter. Känner definitivt skillnad på mitt hår efter att jag använt det.

Rekommenderas varmt!
Rekommenderas till: Alla som bleker, färgar eller fönar/plattar sitt hår ofta.
5/5Räddningen
2017-08-09 av: Charlotte
Jag som bleker slingor några gånger per år behöver den här livräddaren för att fortfarande kunna ha ett tjockt och långt hår! Kör även behandlingen hos frissan men denna inpackning bättrar på mellan besöken.
Låter den ligga i mellan 15 - 30 min varannan vecka och det räcker bra för mitt hår. Upplever mindre slitna toppar och en allmänt bättre kvalité sen jag började med denna mirakel produkt!
Testa inte någon av de andra "plex"-kopiorna, detta är det patenterade orginalet som inte kan kopieras av konkurrenter på många år. INGET är lika bra som Olaplex <3
Rekommenderas till: Alla som har färgat eller behandlat hår! (obs gör gärna hos frissan med för bättre effekt)
5/5Fantastiskt!
2017-08-08 av: Lina A (ålder: 15-24)
Denna produkt har totalt räddat mitt torra och slitna hår efter en misslyckad färgning hos frisören. Lägg den öcer natten och håret kommer födas om på nytt!
Rekommenderas till: Alla
4/5Bra
2018-12-30 av: Rita
Mycket bra, håret känns fräscht och inte slitet. Jag har ofärgat hår så tror den verkar ännu mer om man har färgat/mer slitet hår.
4/5Håret blir mjukt och fint!
2018-03-17 av: Amanda (ålder: 15-24)
Håret blir jättemjukt och fint av Olaplex! Är väldigt nöjd med köpet men tycker att priset drar ned betyget något.
Rekommenderas till: Alla som har råd
4/5Bra produkt - felaktig etikett
2018-01-27 av: Elin S
supernöjd med denna produkt! Mitt långa, tjocka lockiga hår blir väldigt lent. Dock finns en miss på etiketten på den produkt jag fick hem av er. De engelska instruktionerna säger "Apply on unwashed hair" medan svenska texten lyder "applicera på rent hår". Vilken är det som gäller? När jag googlade runt verkade det som att håret ska tvättas innan?
Rekommenderas till: Frissigt och halvlockigt hår
3/5Bra men inte bäst
2017-08-18 av: Petra (ålder: 25-34)
Helt okej produkt men gör inget under för mitt hår som den verkar göra för andra.
Ska testa att sova med den och se om det blir nån större skillnad.
Kanske passar bättre för personer med rejält tjockt och mycket hår, har själv ganska fint och tunt och upplever att det blir mest risigare tyvär.
Rekommenderas till: Personer med tjockt och torrt hår?
2/5Bra men inte för de som inte behöver
2018-01-27 av: Moa K
Bra men lite över hypad. Tycker om produkten men bara om man verkligen har slitet hår, annars kan den nästan göra håret ännu mer slitet.
1/5Njaa..
2017-11-08 av: Sandra
Jag har tunt, fint, skandinaviskt hår som inte behövt lida särskilt mycket under årens lopp, det har varit några enstaka slingningar och ett par stylingredskap så som locktång någon enstaka gång per år, däremot är det ganska torrt så tänkte att jag skulle testa olaplex, har testat behandlingen ett par gånger nu men har inte märkt någon skillnad.

Liten förpackning så den räcker inte särskilt länge om man har långt hår.
2/5Hade hela kitet
2017-06-27 av: Milla
Jag hade hela olaplex kitet som jag köpte efter ha gjort behandling hos frisören men tyvärr var det inte bra för mitt hår.
0 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.