search

Olay
Classic Beauty Fluid, Sensitive

Olay Classic Beauty Fluid, Sensitive
Tipsa en vän
En fuktighetslotion med en lätt, oljefri formula för en mer känslig hy. Absorberas snabbt samtidigt som huden lugnas och känns mjuk och silkeslen. Läs mer här

Olay Classic Beauty Fluid, Sensitive

En fuktighetslotion med en lätt, oljefri formula för en mer känslig hy. Absorberas snabbt samtidigt som huden lugnas och känns mjuk och silkeslen.

  • Parfymfri.
  • pH-neutral formula.
  • Lämplig för känslig hy.

Innehåll: 100 ml

## Användning ##
Applicera varje morgon och kväll på noggrant rengjort ansikte och hals.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Olay Classic Beauty Fluid, Sensitive

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Toppen
2012-03-18 av: L (ålder: 25-34)
Är kinkig med hudkräm, och har testat allt från nivea till dermalogica. Har känslig hy, som lätt kan bli irriterad av fel produkter. Blandhy, men störs mest av de torra partierna. Den här produkten är fantastisk. Faktiskt. Jag är förvånad, till det otroligt billiga priset! Onödigt att köpa dyra ansiktskrämer längre. Dessutom är den dryg, räcker med en liten, liten klick till hela ansiktet.
Är varken torr eller oljig längre. Fungerar mycket bra under makeupen. Numera har jag t o m slopat foundationen och kör enbart lite concealer istället. Det räcker. Tummen upp!
Rekommenderas till: Torr hy, känslig hy.
5/5Helt ärligt bästa ansiktskrämen någonsin!
2011-06-05 av: Sylvia Annika Wendela S (ålder: 25-34, tyrannika.bloggplatsen.se)
Jag är så förvånad att den här produkten inte har några recensioner! Det är en underbar kräm.
Först lite om min hy så att ni kan ha något att gå efter.
Jag har bland-hy med en ganska oljig t-zon och väldigt oljig näsa/näsvingar och resten av ansiktet är normal till torr på vissa partier. Tursamt nog har jag sällan finnar och har hittills aldrig uppvisat någon allergi mot något ämne i någon hudvårdsprodukt.
Min hudvårdsrutin är ganska enkel men jag lägger fokus på att skrubba regelbundet och använder ansiktsmask 2ggr i veckan.

Jag använder den här krämen generöst varje kväll efter att jag tvättat ansiktet och den har gjort underverk för min hy. Min hudton har blivit jämnare, har aldrig flammig hy när jag vaknar och har inga ojämnheter kvar. På morgonen använder jag den lite mer sparsamt efter att jag sköljt ansiktet med vatten och den lämnar min hy så mjuk och fräsch att jag nästan inte behöver någon primer! Numera använder jag bara primer till fest eller andra speciella tillfällen.

Denna härliga hudkräm kom in i mitt liv för snart ett år sedan and I am never going back! Min ringa åsikt är att den är det bästa som hänt mig. Att man sedan får så mycket produkt till ett så lågt pris är bara grädden på tårtan!
Rekommenderas till: Alla som letar efter helt underbar hudkräm!