search

OM ELEVEN

Eleven finns i Sverige, Finland och Norge och är en av Nordens ledande skönhetsbutiker, och en av de äldsta skönhetsbutikerna på nätet i Sverige. Vi är auktoriserad återförsäljare av skönhetsprodukter inom makeup, parfym, hudvård och hårvård. Det innebär att vi alltid kan garantera att varor du köper från oss är äkta, eftersom vi tar in vårt sortiment direkt från ursprungsleverantören, eller dess auktoriserade agentur.

Vi erbjuder alltid fri frakt och du kan få snabb leverans då vi skickar din beställning inom 24 timmar på vardagar (gäller expressleveranser). Alla produkter du ser på Eleven finns i lager (om inte detta står tydligt på produktsidan). Eleven har två fysiska butiker i Örebro och Uppsala.

PREMIUMSORTIMENT

Eleven erbjuder ett brett men noga utvalt sortiment av exklusiva och nischade varumärken så som By Terry, Sigma Beauty, Yves Saint Laurent, Acqua di Parma, Transderma, Elemis och Lancôme för att nämna några. Vi tycker det är viktigt att erbjuda en kvalitativ mix av stora, välkända varumärken tillsammans med nya, spännande uppstickare. Se alla våra varumärken här.

Vårt sortiment fylls regelbundet på med nya produkter, lanseringar och kollektioner. Dessutom jobbar vi aktivt med att ta in varumärken som inte redan finns i Sverige. Eleven har exempelvis introducerat Mario Badescu och Macadamia Professional på den svenska marknaden. Tveka inte att tipsa om varumärken som du vill se hos oss!

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

På den svenska marknaden kan det förekomma handel med skönhetsprodukter som är av utgånget sortiment, stöldgods eller kopior framställda på orättvist eller ohygieniskt sätt. Men eftersom Eleven är auktoriserad återförsäljare av skönhetsprodukter är det både en garanti och självklarhet att vi inte säljer den typen av varor, då vårt sortiment alltid kommer direkt från auktoriserade distributörer - äkta varor! Att vara auktoriserad återförsäljare innebär också att vi har tillgång till våra varumärkens fulla sortiment och de senaste nyheterna.

FYSISKA BUTIKER

Vi har två fysiska butiker i Sverige som är placerade i Örebro och Uppsala. I våra butiker kan du få personlig rådgivning på plats av våra skönhetsexperter, vilket hjälper dig att välja rätt skönhetsprodukter som är anpassade för just dig. Du kan dessutom välja att hämta ut din online-beställning i någon av våra butiker, alltid med fri frakt, för att få en allsidig skönhetsupplevelse. Adresser och öppettider hittar du här.

HISTORIA

Eleven AB grundades av Michael Gegerfeldt 2004 i Västervik. Vi växte snabbt till en av Nordens ledande skönhetsbutiker. 2007 tilldelades vi Cosmopolitan Beauty Award för Sveriges bästa nätbutik för skönhet. Vi var en av de första digitala skönhetsbutikerna att lansera i Sverige, och har sedan starten jobbat aktivt för att utveckla den digitala handeln och hjälpt till att möjliggöra online-shopping för selektiv kosmetik och hudvård sedan dess. 2018 vann vi Pricerunners "Årets Butik inom Skönhet". Vi var först i världen med att lansera Klarna Offline, som är en betalningstjänst i mobilen för fysisk handel - du kan nu handla mot faktura, även i fysisk butik.

Eleven startades med en dröm om att erbjuda fantastiska skönhetsprodukter som alla ska ha tillgång till, oavsett var du bor.

UNIKA TJÄNSTER
  • Om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö kan du enkelt få dina produkter levererade ända hem, tack vare vårt samarbete med Budbee. Du får avisering via SMS innan leverans, och kan enkelt följa din beställning på väg hem till dig. Hemleverans med Budbee är fraktfritt om du beställer över 499 kr. Läs mer om hemleverans från Budbee. Läs mer här...

  • Vårt samarbete med PostNord och tjänsten Collect In-store gör det även möjligt för dig att hämta ut din beställning från eleven.se i någon av våra butiker i Örebro eller Uppsala. Något för dig som vill ha en allsidig skönhetsupplevelse!

INSPIRERANDE SKÖNHETSPORTAL

Vi vill lyfta fram våra kunder i fokus och låta de bli våra inspirerande ambassadörer! Därför har vi implementerat användargenererat innehåll på eleven.se. Det är ett första steg till vad som ska komma att bli en skönhetsportal som besökarna sjäalva kan styra över. Att ge användare möjligheten att dela med sig av skönhetstips, inspiration och erfarenheter är en självklarhet för Eleven, det vill säga att användarna själva guidar varandra.

TRYGG HANDEL

Hos Eleven, som är auktoriserad återförsäljare av alla varumärken vi säljer, kan du känna dig trygg när du handlar. Vi vill att du som kund ska uppleva originalprodukter, och du kan alltid vända dig till våra skönhetsexperter - kundservice på nätet eller personalen i butikerna - som gärna guidar till rätt produkter som passar just dig.

...och ansvarsfull handel

Eleven är registrerat hos Läkemedelsverket, vilket innebär att vi registrerar och betalar lagstadgad avgift för alla produkter vi importerar från utlandet. Vi är dessutom självklart anslutna till REPA-registret, vilket innebär att vi tar vårt ansvar för återvinningen av förpackningsmaterialet för att minimera miljöpåverkan.

HUVUDKONTOR

Eleven AB (556594-7529)
Karlavägen 104
115 26 STOCKHOLM
SVERIGE

LAGER

Nordic Web Trading AB
c/o Scandinavian Supply Chain AB
Stora Räppevägen 62, port 34
352 74 Växjö

Vill du komma i kontakt med kundservice? Klicka här.