search

OPI
Nail Lacquer, DS Extravagance

OPI Nail Lacquer, DS Extravagance
Tipsa en vän
Designers Series från OPI är en unik kollektionen från OPI som erbjuder något utöver det vanliga! Med en speciell formula med ett så kallat diamant-pulver så får man ett lack som ger ett gnistrade resultat samt en djup effekt i lacket - lite som man … Läs mer här

OPI Nail Lacquer, DS Extravagance

Designers Series från OPI är en unik kollektionen från OPI som erbjuder något utöver det vanliga! Med en speciell formula med ett så kallat diamant-pulver så får man ett lack som ger ett gnistrade resultat samt en djup effekt i lacket - lite som man kan likna 3D. Det som kännetecknar Designers Series-lacken är att korken alltid är silverfärgad men flaskan och borsten är alltid samma som vanliga OPI-lack. Söker man det perfekta lacket som ger ett vingslag av äkta glamour så är detta lacket för dig!

OPIs rykte är byggt på sitt engagemang för kvalitet, säkerhet, innovation och expertis. Varje produkt är särskilt framtagen för att hålla så hög standard och kvalitet inom skönhetsindustrin som möjligt. Företaget bildades år 1981 och har gått från ett familjeföretag till att vara världsledande inom professionell nagelvård.

Innehåll: 15 ml

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

OPI Nail Lacquer, DS Extravagance

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Wow
2015-01-08 av: Johanna C (ålder: 25-34, P)
Denna färg är otroligt fin, ser vanlig ut sen lägger du på överlack och Bang, den har sånt fint djup och sitter som berget i säkert en vecka. Använder du opis över och underlagt så kan det hålla längre. Finns en superfin kombination med att du gör en fransk manikyr men med en svart rand och extravagance som bas, googlar du opi exrtravagance får du upp den och det ser sjukt bra ut i verkligheten med. Rekommenderas till alla, är stark, fin och trevlig.
Rekommenderas till: Alla som gillar mycket färg på naglarna