search

OPI
Nail Lacquer, Incongnito In Sausalito

OPI Nail Lacquer, Incongnito In Sausalito
Tipsa en vän
Otroligt vackra lack från OPI's fantastiska höstkollektion San Francisco! Med inspiration från underbara staden San Francisco får du otroliga nagellack med djup färg. Låt fantasin flöda och skapa en vacker, dramatiskt höst-look till dina naglar! Läs mer här

OPI Nail Lacquer, Incongnito In Sausalito

Otroligt vackra lack från OPI's fantastiska höstkollektion San Francisco! Med inspiration från underbara staden San Francisco får du otroliga nagellack med djup färg. Låt fantasin flöda och skapa en vacker, dramatiskt höst-look till dina naglar!

OPI´s rykte är byggt på sitt engagemang för kvalitet, säkerhet, innovation och expertis. Varje produkt är särskilt framtagen för att hålla så hög standard och kvalitet inom skönhetsindustrin som möjligt. Företaget bildades år 1981 och har gått från ett familjeföretag till att vara världsledande inom professionell nagelvård.

Innehåll: 15 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

OPI Nail Lacquer, Incongnito In Sausalito

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mörkt och elegant!
2013-12-10 av: Carin H
Ett mörkt, mörkt midnattsblått cremelack. Det är väldigt pigmentrikt och klarar sig nästan med ett lager. Då ser man dock att det är ett blått lack men med grön underton. Med två lager ser det nästan svart ut och är otroligt snyggt. Det är ett limited edition lack så skynda skynda!
Rekommenderas till: alla oavsett hudton