search

OPI
Nail Lacquer, Rainbow Connection

OPI Nail Lacquer, Rainbow Connection
Tipsa en vän
O.P.I´s rykte är byggt på sitt engagemang för kvalitet, säkerhet, innovation och expertis. Varje produkt är särskilt framtagen för att hålla så hög standard och kvalitet inom skönhetsindustrin som möjligt. Företaget bildades år 1981 och har gått från… Läs mer här

OPI Nail Lacquer, Rainbow Connection

O.P.I´s rykte är byggt på sitt engagemang för kvalitet, säkerhet, innovation och expertis. Varje produkt är särskilt framtagen för att hålla så hög standard och kvalitet inom skönhetsindustrin som möjligt. Företaget bildades år 1981 och har gått från ett familjeföretag till att vara världsledande inom professionell nagelvård.

Innehåll: 15 ml

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

OPI Nail Lacquer, Rainbow Connection

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Grymt bra lack!
2012-01-29 av: Nadiamina (ålder: 25-34)
Jag köper aldrig dyra lack, Opis flaskor är väldigt stora också så eftersom jag brukar tröttna snabbt så brukar jag köpa mindre lack typ Depend & Mavala. Men när jag såg detta lack blev jag helt kär! Älskar man glitter lack blir man ej besviken, det är det snyggaste lack jag nånsin ägt. Blev förtrollad när jag såg det i flaskan men ännu bättre på naglarna med mycket glitter i olika färger och storlekar! Nu är jag glad att det är en så stor flaska ; ) Använde ett lager av Depends underlack, två lager Rainbow connection och sedan ett lager av Depends överlack. Efter ca 3 dagar satt det fortfarande utan att ha flagnat alls, satte då på ett lager överlack till. Samma sak efter ytterligare 2 dagar, då hade det dock flagnat pyttelite på toppen av en nagel, satte ett glitterkorn där då syntes det ingenting. Nu har jag haft lacket i över 1 v och det har flagnat ytterst lite på topparna av några naglar. Sjukt bra och snyggt lack, är hel nöjd trots att det är dyrt, så värt det!
Rekommenderas till: Alla som älskar glitterlack!
5/5Superlack!
2011-11-23 av: Felicia (ålder: 15-24)
Jättebra lack som håller länge. Glitterflingorna fastnar jättebra på nageln (har varit med om andra nagellack där glittret bara stannar i flaskan). Det blir jättefint resultat både bara med detta lack eller med ett annat lack under, tex svart. Det är fina regnbågsfärger som passar fint tillsammans också.
Rekommenderas till: Alla som vill ha snygga naglar och ett lack som håller länge
3/5Sådär
2011-12-02 av: Felicia L (ålder: 15-24)
Jag ångrade mig om ang. min förra recension. Det som stämmer i det förra är: Glitterflingorna fastnar jättebra på nageln (har varit med om andra nagellack där glittret bara stannar i flaskan). Det blir jättefint resultat både bara med detta lack eller med ett annat lack under, tex svart. Det är fina regnbågsfärger som passar fint tillsammans också.
MEN det jag skrev om att det håller länge är inte sant. Det håller inte alls bra. Efter en dag är det redan förstört. För 150kr tycker man att det borde hålla bättre än lågpris-nagellack, men icket. Det är fint, men hållbarheten är under all kritik!
Rekommenderas till: De som vill ha fina naglar för dagen