search

Oscar Blandi
Pronto Invisible Volumizing Dry Shampoo Spray

Oscar Blandi Pronto Invisible Volumizing Dry Shampoo Spray 142 g
Tipsa en vän
Ingen tid för schampo? Inga problem! Bana väg för den senaste innovationen inom torrshampoo. Pronto Dry Shampoo Invisible sprayar med klar färg, vilket betyder att den är fullkomligt osynlig i håret och är idealisk för alla hårfärger. Läs mer här

Oscar Blandi Pronto Invisible Volumizing Dry Shampoo Spray

Ingen tid för schampo? Inga problem! Bana väg för den senaste innovationen inom torrshampoo. Pronto Dry Shampoo Invisible sprayar med klar färg, vilket betyder att den är fullkomligt osynlig i håret och är idealisk för alla hårfärger.

När du applicerat det, ger den omedelbar volym och rengör håret utan vatten! Ingredienser så som stärkelse absorberar överflödig olja och den ger en fin struktur, medan E-vitamin och veteproteiner stärker och skyddar håret. Och resultatet? Håret känns och ser fräscht shampoonerat ut, och inte ett spår av vita rester!

  • Passar alla hårtyper.
  • Ej testad på djur.
  • Fri från CFC's.
  • Fitness Beauty Awards 2011.
  • Editors Choice Best of Grooming Details Winner 2012.

Användning

Skaka väl. Håll 15-20 cm från huvudet och spraya på hårbotten och hår, speciellt rötterna. Låt torka innan du använder fingrarna för att skaka ut överflödig produkt. Borsta igenom noggrant. Styla håret som du vill.

Om korken täpper till, skölj med varmt vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Oscar Blandi Pronto Invisible Volumizing Dry Shampoo Spray

Medelbetyg (2.5): 2,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa torr schampo!
2012-10-29 av: Hanna J
Jag har nu provat Oscar Blandi och det doftar helt underbart, samt fungerar även på mörkt hår!!! till motsats från alla andra torr schampon. Om ni hade haft 6 stjärnor så hade jag gett det.... så nöjd. TACK
Rekommenderas till: alla som vill ha det absolut bästa för sitt hår:)
2/5Grymt besviken
2013-06-13 av: Nina S
Känslan i sprejen är bra - bra doft och lätt formula. Problemet är att, även om du har i större mängd så ser inte håret riktigt rent ut. Det finns heller ingen volymeffekt i produkten.
1/5Värdelös
2013-06-15 av: Johanna
Luktar exakt som en billig, sliskig och kemisk toalettspray med citrusdoft. Ger inte ens en endaste gnutta av matt effekt på ett fett hår eller ger det en uns av volym. Hemsk produkt, köp inte!
Rekommenderas till: Absolut ingen