search

PACO RABANNE
Lady Million EdP

Paco Rabanne Lady Million EdP
Från:
449 kr
Välj variant först

                  Paco Rabanne Lady Million EdP
 • 30 ml

449 kr

                  Paco Rabanne Lady Million EdP
 • 50 ml

649 kr
Tipsa en vän
"A perfume should be as imbued with meaning as it is light to wear" - Paco Rabanne. Läs mer här

Paco Rabanne Lady Million EdP

"A perfume should be as imbued with meaning as it is light to wear" - Paco Rabanne.

Levande och sensuell - Lady Milllion är frisk, blommig och träig, likt nektar av yppiga blommor, efterföljande försiktigt men fortfarande mycket närvarande. Kraftfullt förförisk, sprudlande not av neroli med en touch av hallon ger det första andetaget.

Dess sötma förtrollar och griper all uppmärksamhet. Arabisk jasmin understryks av gardenia och får blandningen att sväva, pulserande av patchouli och lugnande honung, med en beroendeframkallande och otroligt lockande sötma. Amber sprider sig och flyter runt det vackra, efter varje rörelse och erbjuder sina vackraste sidor, som ett ljusspel i en diamant.

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Film om doften

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

PACO RABANNE Lady Million EdP

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Rekommenderar
2017-11-05 av: Julia K (ålder: 25-34)
Doften som är en av mina favorita under sista flera år
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Mmmmmh
2016-03-28 av: Elyana (ålder: 15-24)
Luktar otroligt gott, om du köper den här parfymen så kommer du definitivt INTE att ångra dig. Har en godis blandat med en härlig doft av blommor, svårt att förklara men den luktar så gott!
Rekommenderas till: Alla kvinnor!
3/5Kryddig och söt
2017-12-29 av: Sofie
Doften är kryddig och söt. Den är okej och jag skulle bli glad av att få den i present men den är inte så pass att jag skulle lägga mina egna pengar på den här parfymen.
2/5Inte min stil.
11 dagar sedan av: Josefin G (ålder: 15-24)
Vet inte om den är tantig, smaken är ju som baken, men den var inte en doft som skapade en wow effekt eller reflekterade min karaktär. Doften var inte så kraftfull.
Rekommenderas till: Ingen.
2/5Håller med, tantig!
2017-07-06 av: Milla
Håller med om att denna tyvärr är rätt tantig i doften, inget för yngre i alla fall.
1/5Tantvarning
2017-04-13 av: Jonna (ålder: 25-34)
Köpte denna parfym då den har fått så goda omdömen, men när jag hade på mig den på jobbet så fick jag höra att jag luktade "kärring" o att doften inte passar tjejer runt 30.
Rekommenderas till: Ingen
5/5Kraftfull
2018-08-17 av: Camilla
Denna doft är svår att beskriva. Den är kraftfull och stark samtidigt som den har en sötma blandat med blomdoft. Växer på en.
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.