search

Panos Emporio
Floral Secret EdT

Panos Emporio Floral Secret EdT
Panos Emporio Floral Secret EdT50 ml
Tipsa en vän
En feminin, himmelsk doft fylld med en blandning av ljuvliga blommor. Denna fräscha, lätta doft ger en känsla av en lummig paradisträdgård, energi samt sol och bad! Läs mer här

Panos Emporio Floral Secret EdT

En feminin, himmelsk doft fylld med en blandning av ljuvliga blommor. Denna fräscha, lätta doft ger en känsla av en lummig paradisträdgård, energi samt sol och bad!

Doften öppnar upp med romantiska noter av ros, för att sedan övergå i ett blommigt, fräscht hjärta av liljekonvalj och plommon. Panos Emporio Floral Secret EdT avslutas sedan i en sensuell, åtråvärd bas av trä.

  • Lanserad: 2013.

Doftnoter

Toppnoter

Ros.

Hjärtnoter

Liljekonvalj & Plommon.

Basnoter

Trä.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Panos Emporio Floral Secret EdT

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller