Parfym

Roll-on Deodorant

Här hittar du ett brett urbud av roll on-deodoranter som ger dig en ren och fräsch känsla från morgon till kväll och är skonsamma mot den känsliga huden under armarna. I förhållande till spraydeodoranter är en deo med roll on något enklare att applicera och smidigare att bära med sig i väskan, vilket är perfekt om du behöver en uppfräschning under dagen. När en roll on-deodorant absorberats och torkat håller effekten länge och har generellt sett en mildare doft än spraydeodoranter.

För att hitta rätt roll on-deodorant bör du framför allt ta hänsyn till din hudtyp, deodorantens doft och mängden transpiration. En mildare roll-on med svagare parfym är ett bra val för dig som har extra känslig hud medan du som har högre transpiration eller en rejält aktiv vardag kan ha mer hjälp av roll-on med fler effektiva antiperspirant-ingredienser, till exempel en sportdeodorant.

Hos oss hittar du ett brett utbud av roll on-deodoranter från varumärken som Declaré och Clarins som gör att du kan känna dig trygg, torr och oemotståndligt fräsch hela dagen oavsett hudtyp.