Parfym

Deodorant-spray

Spraydeodorant ger dig en uppfriskande känsla omedelbart efter applicering och lämnar huden ljuvligt väldoftande och fräsch. I förhållande till andra deodoranter upplevs spraydeodorant för det mesta som mer snabbtorkande, och är därför ett säkert sätt att minimera risken för fläckar på kläderna. Den är också mer parfymlik till sin karaktär och ger huden en intensiv doft som likt parfym, EdP eller EdT kan ha flera olika noter som gör doften mångfacetterad. Det är därför vanligt att parfymskapare tar fram just spraydeodoranter till sina doftserier, vilket gör att du kan få din favoritdoft även som deodorant. Dock finns det även en mängd olika naturliga spraydeodoranter med skonsamma ingredienser och mildare doft som passar dig med känslig hud eller högre transpiration.

Hos oss på eleven hittar du ett urval av ljuvliga och effektiva spraydeodoranter från märken som Davidoff, Collistar och Weleda.

Tips gällande deodorant spray

Eftersom spraydeodorant vanligtvis ofta ger en mer intensiv doft och kan appliceras på andra delar av kroppen än under armarna kan den, särskilt under sommaren, fungera perfekt på egen hand som substitut för body mist eller eau de cologne.