Lancôme
Bocage

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 49 kr

196 kr 245 kr

Du sparar 49 kr

196 kr 245 kr

Variant : Deodorant Spray 125 ml
Beskrivning

Lancôme Bocage Deospray är idealisk för känslig och epilerad hud. Denna deodorantspray ger en omedelbar känsla av fräschör, är berikad med mjukgörande plantextrakt och kladdar inte. Denna deodorant är formulerad med aluminiumsalt som ger en antiperspirerande effekt som förlängs med mikrokapslar som innehåller en bakteriedödande ingrediens. Likt ett lätt moln sprayas den på huden och ger en omedelbar fräsch känsla.

Innehåll: 125 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product