Nina Ricci
L'Air du Temps

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Deospray 100 ml
Beskrivning

Ikondoften från Nina Ricci-huset i spray-deodorant! Den legendariska designern L'Air du Temps föddes i en kreativ och glad anda år 1948. Den perfekta harmonin i en förtrollande elixir, en symbol för kvinnlighet och evig ungdom. Denna fräscha och tidlösa doft har en unik kombination av kontraster. De legendariska noterna av kryddig nejlika och gardenia är subtilt färgade av ros och jasmin, smekta med sandelträ och iris för ännu mer sensualitet.

L'Air du Temps en mystisk kraft i förförelse. Dess doft smälter in i personligheten hos varje kvinna, och får ut hennes sensuella charm och elegans.

Innehåll: 100 ml

Ingredienser

Glycerin,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,Dipropylene Glycol,Linalool,Benzyl Salicylate,Citral,Hydroxycitronellal,Limonene,Benzyl Benzoate,Farnesol,Hexyl Cinnamal,Benzyl Alcohol,Tocopheryl Acetate,Alpha-Isomethyl Ionone,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Geraniol,Citronellol,Eugenol,Amyl Cinnamal,Panthenol,Isoeugenol,Triclosan,Alcohol Denat,Ethylhexyl Methoxicinnamate,Rosa Damacena Flower Water

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som L'Air du Temps

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.