Parfym

Deodorantstick, -kräm & -servetter

Med rätt deodorant kan du känna dig torr, fräsch och trygg hela dagen. Här hittar du ett brett sortiment med bra och effektiva deodorantstick, krämdeodoranter och deodorantservetter som hjälper dig att kontrollera både lukt och fukt från morgon till kväll samt. Om du väljer en parfymerad deo ger du till och med huden en oemotståndlig doft. Deodorantstick och krämdeodoranter är bra alternativ för alla hudtyper och är ofta aningen skonsammare är exempelvis spraydeodoranter, vilket är bra för dig som har känsligare hud.

Eftersom deodorantstick har en torrare konsistens än både spraydeodoranter och klassiska roll-on-deodoranter upplever många att de torkar snabbare efter applicering och därmed minimerar risken för fläckar på kläderna. Av samma anledning appliceras deodorantstick allra bäst precis efter duschen när huden är lite fuktig eftersom det då är enklare att applicera en perfekt mängd deo.

Deodorantservetterna är en räddare i nöden när du behöver en snabb uppfräschning. Servetterna rengör snabbt och enkelt och lämnar en frisk doft som får huden att kännas nyduschad. Perfekt att ha i väskan under varma sommardagar!