Salming
Fire On Ice

I lager Fri frakt Redo att skickas
79 kr
79 kr
Variant : Fire On Ice Deostick 75 ml
Beskrivning

Detta är en deostick i Salmings nylanserade doftserier med produkter för män. Alkoholfritt deostick som håller dig fräsch och som doftar länge. En blandning av kryddig hetta av peppar till en maskulin vågad doft, med inslag av lime och mysk.

Innehåll: 75 ml

Ingredienser

Glycerin,Propylene Glycol,Linalool,Citral,Limonene,Farnesol,Geraniol,Citronellol,Sorbitol,Sodium Stearate,Steareth-100,Styrene/Acrylat Copolymer,Parfum(Fragrance),Aqua(Water)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.