Versace
Yellow Diamond

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 55 kr

220 kr 275 kr

Du sparar 55 kr

220 kr 275 kr

Variant : Deodorant Stick 50 ml
Beskrivning

En unik juvel av beundransvärd skönhet en fräsch och sprudlande blommig doft. Skiner med eldig intensitet och gnistrar som bara en diamant kan gnistra!

Den lysande citronen från Diamante och den fräscha päronsorbén blandas med de sprudlande noterna från bergamott och den dynamiska accenten från neroli. Hjärtat består av apelsinblomma som lyser igenom strålarna från fresian och den naturliga doften från lotusen. Sensualiteten från ambraträ, den soliga och vibrerande karaktären från den söta palo santoträdet, förfinas av myskens närvaro.

Innehåll: 50 ml

Ingredienser

Aqua (Water),Glycerin,Parfum (Fragrance),Polysorbate 20,Propylene Glycol,Linalool,Benzyl Salicylate,Citral,Hydroxycitronellal,Limonene,Hexyl Cinnamal,Geraniol,Citronellol,Sodium Stearate,Triclosan,Alpha - Isomethyl Ionone,Butylpheny Methylpropional,Alcohol Denat

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Yellow Diamond

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.