Mont Blanc
Legend Pour Homme EdT

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
419 kr
419 kr
Variant : EdT 30 ml
Beskrivning

Mont Blanc Legend EdT

Märket Mont Blanc presenterar en intensiv och djupt maskulin doft med en modern och sensuellt karismatisk själ. Den subtila men slående manliga doften är självsäker, passionerad och blandar sin långa historia med dagens modernitet.

En livlig öppning av fräsch och ren, förförande bergamott i en blandning med lavendel, litsea och blad från ananas. De fängslande hjärtnoterna består av träiga och blommiga noter som kombineras fint med basen som består av varma noter av sandelträ och evernyl.

  • Lanserad 2011.

Doftnoter

Toppnoter

En fräsch och livlig öppning, ljus och ren! Du blir omedelbart förförd av den aromatiska kombinationen av bergamott, lavendel och överraskande citrustoner från litsean. De gröna ananasbladens krispighet och gröna nyanser ger denna doft en öppning som bokstavligen öppnar upp alla sinnen.
Noter: Bergamott, Litsea, Lavendel & Ananasblad.

Hjärtnoter

Fängslande hjärtnoter som avslöjar unika träiga och blommiga noter. Den unika Pomerose™ (Pomerose är ett exklusivt syntetiskt framtagen not med råmaterial framställd för att återge rosens egenskaper men med mer fruktiga och kryddiga inslag) ger doften en intressant och spännande touch.
Noter: Jasmin, Cederträ, Pomerose & Ros.

Basnoter

Legends oförglömliga signatur har mycket att tacka en överdos av Evernyl som med sina toner av ekmossa gifter sig fint med varma inslag av sandelträ och Ambrofix (Ambrofix är en syntetisk framtagen Ambra som har sitt mindre smickrande ursprung från Kaskelottvalens uppstötningar av bläckfisk).
Noter: Evernyl, Sandelträ, Ambrofix & Tonkaböna.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Aqua (Water),Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,Parfum (Fragrance),BHT,Linalool,Citral,Coumarin,Limonene,Geraniol,Citronellol,Alcohol Denat,(SD Alcohol 39-C),Ethylhexyl Methoxicinnamate

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product