Hugo Boss
Ma Vie Intense EdP

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 122 kr

487 kr 609 kr

Du sparar 122 kr

487 kr 609 kr

Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Boss Ma Vie Intense EdP är en fräsch och fyllig doft som kombinerar noter från upplyftande kaktusblomma, subtilt blommiga rosenknoppar och intensivt cederträ. Ma Vie fångar essensen av "the BOSS woman"; feminin, stark och självständig!

Toppnoten av kaktusblomma fångar den uppfriskande fräschören hos denna härdiga ökenväxt. Kaktusen är känd för sin osedvanliga livsglädje, och dess doft framkallar en sprudlande och upplyftande känsla som inspirerar BOSS-kvinnan att leva livet fullt ut och njuta av varje stund.

Hjärtnoten består av en intensiv och välkomponerad blombukett av rosa freesia och kronblad av jasmin i kombination med skira rosenknoppar.

Den varma basen av cederträ och ambra förstärks av eleganta och sensuella noter av vanilj. Det ger en boost av självsäker kvinnlighet och inspirerar BOSS-kvinnan att ta en paus och njuta av en stund för sig själv.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product