Calvin Klein
Calvin Klein CK One Summer 2011 EdT

Utgått Fri frakt från 199kr
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

CK One Summer 2011 fångar känslan och stämningen hos en underbar sommarfest på stranden. CK One Summer är en aromatisk citrusdoft, som passar både kvinnor och män, samt är frisk, ren och lättburen.

Den öppnar med en explosion av frisk och fräsch melon och fuktig gulldyna. En uppfriskande blandning av gröna citrusnoter tillsammans med mandarinblad, citron och den unika, läckra örtdoften från verbena.

Rabarber ger en sval, spännande friskhet, som rundas av med mjuk, gul fresia, som skapar ett uppfriskande hjärta. En exotiskt intensiv bas med jordig ekmossa insvept i värmen från cederträ, mysk och persikoskal.

  • Lanserades: 2011.
  • Limited Edition - Begränsad utgåva.

Innehåll: 100 ml

Doftnoter

Toppnoter

Mandarin, Gulldyna & Melon.

Hjärtnoter

Citron, Havsbris, Fresia, Järnört & Rabarber.

Basnoter

Cederträ, Mysk, Rökelse & Persikoskal.

Ingredienser

BHT,Linalool,Citral,Limonene,Geraniol,Citronellol,Hydroxyisohexyl 3 - Cyclohexene Carboxaldehyde,Aqua/Water/Eau,Parfum/Fragrance,Butylphenyl,Alcohol Denat,Carboxaldehyde

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.