Chloé
Love Story EdP

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
425 kr
425 kr
Variant : EdP 20 ml
Beskrivning

Chloe Love Story är en fräsch, frisk och romantisk doft från modehuset Chloé i Paris. Parfymen är inspirerad efter en parisisk romans där parfymören Anne Flipo från Chloé komponerade en blandning av apelsinblomma som hjärtnot för att ta fram den ultimata franska, romantiska och kvinnliga doften.

Chloe Love Story edp är en blommig kärlekshistoria som utforskar basnoter mysk & cederträ, hjärtnoter apelsinblomma & stephanotis och avslutar med toppnoten neroli.Doften är oförglömligt förförande och sensuell samtidigt som den är fräsch, ren och låter dig skina igenom. En doft som passar den medvetna och mjuka kvinnan.

Chloe Love Story esp kommer i en hänglåsdesign för att symbolisera kärlek och romantik. Ett fint band är knutet på sidan för att komplettera det pläderade glasets femininet.

Parfymens ansikte är franska skådespelerskan Clémence Poésy, och reklamfilmen filmades av Mélanie Laurent.

Doften finns som 30 och 50 ml Eau de Parfum hos oss.Dofter från modehuset Chloé i Paris ger en stilfull, självsäker och romantisk aura. Många av de klassiska parfymerna innehåller ros, en signaturblomma för Chloé men även andra pudriga noter som ger dig en chic, pigg och sprudlande känsla.

  • Lanserad: 2014.

Toppnoter

Neroli.

Hjärtnoter

Apelsinblom & Stephanotis.

Basnoter

Mysk & Cederträ.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product