Alyssa Ashley
CocoVanilla

(5 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 52 kr

157 kr 209 kr

Du sparar 52 kr

157 kr 209 kr

Variant : EdT 25 ml
Beskrivning

Alyssa Ashley CocoVanilla EdT är speciellt framtagen för kvinnan som vill uppleva en del av det tropiska paradiset året om. En enastående doft som inspirerats av Västindiens härliga atmosfär. Söt och lockande med vindar från Västindiens stränder ger den en känsla av sol, hav, vanilj, tiareblommor och kokos. En underbar, sensuell doft som för tankarna till sommar, varje dag. En doft av paradiset.

Innehåll: 25 ml

Doftnoter

Toppnoter

Karibisk Kokosnöt och Exotiska Frukter.

Hjärtnoter

Heliotrop och Tahitisk Gardenia.

Basnoter

Karamell, Vit Ambra och Vanilj.

Ingredienser

Aqua,Benzyl Benzoate,Parfume,Alcohol Denat,Ethylhexyl Methoxicinnamate,Ethyl Hexyl Salicylate,Benzyl Salicicylate,Buthyl Methoxydibenzoylmethane

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som CocoVanilla

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt