I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
209 kr
209 kr
Variant : EdT 25 ml
Beskrivning

Alyssa Ashley Musk EdT, en storfavorit hos många i flera år! I slutet på 1960-talet så var det mycket som hände i världen, och de yngre var revolutionärer och ville förändra världen på alla möjliga sätt! I USA och Englas så var målet att man ville ha en simpel, orientalisk och ostressad livsstil där man tar hand om varandra, och denna underbara doften Alyssa Ashley Musk EdT skapades just för att återspegla detta. Den yngre hippie-generationen ville inte längre ha de sofistikerade dofterna som deras föräldrar burit under alla år.

Alyssa Ashley lanserade storfavoriten Alyssa Ashley Musk Perfume Oil redan 1969. Denna kom i ej hjärtformad flaska och blev snabbt en stor favorit, och snabbt där efter kom denna underbara doft också i en Eau De Toilette variant.

Vad är det då för speciellt med just Alyssa Ashley Musk EdT? Kombinationen utav den speciella blandningen utav över flera exotiska och exklusiva ingredienser, skapar denna varma, orientaliska, pudriga och sensuella doften vi nästan alla kan känna igen vid första anblick. Denna doften är också unisex, vilket betyder att Alyssa Ashley Musk EdT passar alla!

Doftnoter

Toppnoter

Siciliansk bergamott.

Hjärtnoter

Jasmin, Ros, Ylang-Ylang.

Basnoter

Ek mossa, tonkabönor, Bärnsten & Original Musk.

Upptäck mer som Musk

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product