Alyssa Ashley
Musk Perfume Oil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 5 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Alyssa Ashley Musk Perfume Oil

Parfymoljan var Alyssa Ashleys allra första produkt. Det är en ren och alkoholfri eterisk olja, den ultimata koncentrationen av Alyssa Ashley Musk. En liten mängd av denna ädla olja räcker långt. Det är en djurisk doft som är varm, söt och som varar länge. Denna doft passar både män och kvinnor i alla åldrar.

Framgången hos Musk är tack vare dess speciella blandning som innehåller mer än 100 av världens finaste ingredienser för att skapa denna fräscha, sexiga doft.

Innehåll: 5 ml

Doftnoter

Toppnoter

Siciliansk bergamott & apelsinblomma.

Hjärtnoter

Aldehydderivat, Jasminros, Ylang Ylang & Iris kryddnejlika.

Basnoter

Ek mossa, tonkabönor, Bärnsten & Original Musk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Parfum (Fragrance),Dipropylene Glycol,Linalool,Benzyl Salicylate,Citral,Coumarin,Hydroxycitronellal,Limonene,Benzyl Benzoate,Geraniol,Citronellol,Eugenol,Amyl Cinnamal,Cinnamyl Alcohol,Alpha-Methyl Ionone,Everina Prunastri,Everina Fufuracea

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.