Aquolina
Aquolina Gold Sugar EdT

Utgått Fri frakt från 199kr
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Aquolina Gold Sugar EdT är en lyxig, sensuellt kvinnlig, elegant och oemotståndlig doft som är en helt fantastisk uppföljare till den åh-så-älskade Aquolina Pink Sugar EdT!

Doften öppnar upp med fräscha noter av neroli, mandarin och apelsin som sedan övergår i ett sensuellt, mysigt hjärta av kokosnöt, apelsinblomma och créme brulée. Doften landar i en helt magnifik bas av sandelträ, musk och grädde. I denna doft möts en blommig bukett med läckra noter för finsmakare, helt omöjlig att motstå!

Doftnoter

Toppnoter

Neroli, Apelsin & Mandarin.

Hjärtnoter

Apelsinblomma, Kokosnöt & Créme Brulée.

Basnoter

Australienskt Sandelträ, Musk & Grädde.

Ingredienser

Aqua (Water),Parfum (Fragrance),Linalool,Benzyl Salicylate,Citral,Coumarin,Limonene,Farnesol,Hexyl Cinnamal,Geraniol,Citronellol,Alcohol Denat

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.