Aquolina
Pink Sugar Sensual EdT

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : EdT 30 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Aquolina Pink Sugar Sensual EdT

Pink Sugar Sensual är uppföljaren till parfymoriginalet Pink Sugar, en mer sofistikerad uppdaterad version som är berikad med blommiga och fruktiga noter, balanserad med överdådiga träiga inslag.

En förförande slöja av svart spets och berusande doftmoln sveper in och ger en intensiv Eau de Toilette. Pink Sugar Sensual är en parfym skapad för den passionerade, starka och sensuella kvinnan som blickar bakåt på den ungdomliga söta Pink Sugar och istället träder in i den mer sofistikerade världen, omsluten av sensualism och kvinnlighet.

Pink Sugar Sensual är ett helt nytt doftuttryck som kombinerar en fullständig sensuell överdos med ett feminint inslag av djup kvinnlighet, en parfym som är designad för att sitta kvar länge på huden.

Läckra doftnoter av svart vinbär blandas med gnistrande tangerin och bergamott och skapar en häftig infusion av sensualism. Det feminina hjärtat blommar ut med ljuva noter av ljusrosa jasmin och solvarm apelsinblomma, allt lyfts upp av mjuk och exotisk Tiaré.

Alla ingredienser sammanstrålar till sist och skapar en förförisk doft-cocktail gjord på mjölkig sandelträ och krämigt svart socker, blandat och fluffigt vispat med ett stänk av vanilj.

  • Lanserad 2009.

Doftnoter

Toppnoter
Svarta Vinbär, Tangerin & Bergamott.

Hjärtnoter
Apelsinblommor, Rosa Jasmin & Tiaré.

Basnoter
Vanilj, Svart Socker & Sandelträ.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Aqua (Water),Parfum (Fragrance),Linalool,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Coumarin,Limonene,Benzyl Benzoate,Hexyl Cinnamal,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Citronellol,Amyl Cinnamal,Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C),Anise Alcohol

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product