Bruno Banani
Dangerous Woman

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : EdT 20 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Bruno Banani Dangerous Woman EdT

Dangerous Woman är en pulserande sensuell, mystisk och farligt oemotståndlig doft som tar kvinnlighet till en helt ny nivå. Med feminina, orientaliska noter lockar den fram alla dina inre hämningar och ger dig ett oslagbart självförtroende. Flaskan avspeglar banani-kvinnans lättsinniga sida med förföriska ljusa och mörka färger.

Den öppnar med fruktiga och syrliga noter av härliga svarta vinbär. I hjärtat finner vi en lekfull exotisk blandning av blomster och kokosmjölk som ger vibrationer av sensualitet. Doften avslutar med mystisk heliotrop och underbar, söt absolut vanilj. Den perfekta doften till dig med naturlig charm och glimten i ögat som vågar ta fram din vågade, farliga och förföriska sida.

Doftnoter

Toppnoter

Svarta vinbär.

Hjärtnoter

Blommor & Kokosmjölk.

Basnoter

Heliotrop & Absolut Vanilj.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

BHT,Linalool,Aqua,Parfum,Coumarin,Hydroxycitronellal,Benzyl Benzoate,Hexyl Cinnamal,CI 17200 (Red 33),Benzyl Alcohol,Geraniol,Citronellol,Eugenol,Amyl Cinnamal,CI 15985 (Yellow 6),Diethylamino Hydroxybenzol Hexyl Benzoate,Hydroxyisohexyl 3 - Cyclohexene Carboxaldehyde,Alcohol Denat,Limonen,Ethylhexyl Methoxcinnamate,Butylphenyl Methylpropinal

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.