Hugo Boss
Boss The Scent For Her Private Accord EdP

5stars stars, based on 1 reviews
I lager Fri frakt Redo att skickas
595 kr 595
595 kr 595
Variant :
Beskrivning

Boss The Scent For Her Private Accord EdP öppnar med friskhet från söt mandarin och fängslande osmanthusblomma som berikar den oemotståndligt charmiga och mörka lockelsen av kakao absolute och sensuell rostad tonka. Denna orientaliska gourmand-doft är full av sensualitet och självsäkerhet.

Private Accord-dofterna för honom och henne tar förförelse till ytterligare en ny nivå. De är en afrodisisk twist av originaldofterna The Scent For Her EdP och The Scent EdT, baserade på en förförisk bas av kakao absolute.

  • Lanserad: 2018

  • Baserad på kakao absolute

  • Orientalisk gourmand

  • Förförande och mjuk

Toppnoter

Mandarin

Hjärtnoter

Osmanthus & kaffe

Basnoter

Kakao & tonkaböna

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Swedish Beauty Awards 2019: Årets Damdoft över 600 kr!
"En distinkt och intressant doft med tydlig och unik karaktär. Här är parfymen som passar dig som vill känna dig sofistikerad och snygg från tidigt till sent!"

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product