I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1199 kr
1199 kr
Variant : EdT 100 ml
Beskrivning

Molecule 01 från Escentric Molecules består av en enda ingrediens, också känd som "Iso E Super" inom doftindustrin. Ensam är denna ingrediens mer en effekt än en parfym.

Den som bär den kan uppleva en angenäm, diskret men sammetslen doftnot av trä som försvinner, men dyker upp igen efter ett litet tag - men mer än detta - hen som bär den kommer att upptäcka dess inflytande den har på andra personer, även om hen själv inte kan känna doften. Molecule 01 ger en utstrålning som inte kan beskrivas, en nästan feromon-liknande effekt. Detta är doft när den är som mest radikal.

Bland dem som uppskattar mystiken med Molecule 01 hittar du Naomi Campbell, Kate Moss och Patric Cox. Så låt dig själv svepas in i världen av Molecule 01.

  • Unisex.

  • Effekten uppnås endast när man sprayar på huden.

  • Går inte att få som doftprov på grund av dess uppbyggnad.

Innehåll: 100 ml

Ingredienser

Alcohol Denat.,Water,Iso E Super.

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product