Jessica Simpson
Fancy Love EdP

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Den nya doften från Jessica Simpson! Fancy Love från Jessica Simpson är en sensuell doft som är både strålande och lockande.

Doften öppnar upp med en gnistrande och lekfull persikoblomma, bergamott och delikata gojiblad - omslingrad av bubblig rosa champagne. En fängslande bouquet av blommor formar hjärtat i denna doft som djupnar med den förförande blandningen av lotus, pion, plumeria, jasmine och turkisk ros. I djupet av denna doft finner du en sensuell och krämig bärnsten och ljusa träslag. Med mysk och patchouli bildar de ett kärleksfullt spår som varar länge. Flaskan är glansig och mjölkig vit med lyxiga guld-detaljer. Den har en härlig vintage-känsla.

  • Lanserad 2009 (Sverige 2010).

Doftnoter

Toppnoter

Goji-kronblad, Persikoblomma, Bergamott, Rosa champagne, Lotusblomma & Pion.

Hjärtnoter

Plumeria-blomma, Jasmin & Turkisk ros.

Basnoter

Krämig bärnsten, Ljusa träslag, Sensuell mysk & Patchouli.

Ingredienser

Linalool,Alcohol Denat.,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Limonene,Benzyl Benzoate,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Geraniol,Citronellol

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.