Lanvin
ME EdP

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Skapad, likt en äkta juvel, en originell kreation, som en del av Lanvin. En elegant Lanvin-accessoar så förfinad och så sofistikerad, in i minsta detalj. Ett sätt för alla kvinnor att få ta del av Lanvins universum!

Doften öppnar upp med fräscha, sofistikerade noter av mandarin och blåbär för att sedan övergå i ett sensuellt men förfinat hjärta av tuberose och rose absolute. I basen finner vi eleganta noter av lakrits och sandelträ.

Doftnoter

Toppnoter

Mandarin & Blåbär.

Hjärtnoter

Tuberose & Rose Absolute.

Basnoter

Lakrits & Sandelträ.

Ingredienser

Aqua (Water),Butyl Methoxydibenzoylmethane,Parfum (Fragrance),BHT,Linalool,Benzyl Salicylate,Citral,Coumarin,Limonene,CI 17200 (Red 33),CI 19140 (Yellow 5),Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Citronellol,Alcohol Denat,(SD Alcohol 39-C)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.