Panos Emporio
Floral Secret EdT

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En feminin, himmelsk doft fylld med en blandning av ljuvliga blommor. Denna fräscha, lätta doft ger en känsla av en lummig paradisträdgård, energi samt sol och bad!

Doften öppnar upp med romantiska noter av ros, för att sedan övergå i ett blommigt, fräscht hjärta av liljekonvalj och plommon. Panos Emporio Floral Secret EdT avslutas sedan i en sensuell, åtråvärd bas av trä.

  • Lanserad: 2013.

Doftnoter

Toppnoter

Ros.

Hjärtnoter

Liljekonvalj & Plommon.

Basnoter

Trä.

Ingredienser

Ethylhexyl Methoxycinnamate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,Linalool,Aqua,Parfum,Citral,Limonene,Hexyl Cinnamal,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,PPG-26-Buteth-26,CI 19140,CI 17200,CI 42090,Alcohol Denat,Citronellols

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.