Replay
Replay for Her

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
349 kr
349 kr
Variant : EdT 40 ml
Beskrivning

Replay för henne uttrycker en ny stil och en ny attityd. Det är en lockande, färgrik och självsäker doft, inspirerad av en ung, bohemisk tjej, som njuter av livet. Replay för henne och honom är gjord av en fusion av ingredienser, som skapar dofter som mixar det väntade med det oväntade. De väcker känslor och stimulerar din fantasi att skapa en unik värld runt dig själv. Ett bohemiskt sätt att leva är inom räckhåll; det handlar bara om hur du bär dem...

Vi har alla en möjlighet att välja hur vi vill leva våra liv. Vi kan acceptera den rådande normen, följa strömmen och antagligen uppnå ett tillfredsställt liv. Men kan vi inte istället försöka hitta nya sätt att göra varje dag annorlunda och spännande? Alla har möjligheten att göra varje dag magisk. Så vad väntar du på?

Replay utmanar dig att berika ditt liv med inspirerande upplevelser! Varför ska du välja att leva ett alldagligt liv när du kan skapa en egen unik värld? Replay för henne och för honom är två dofter som exploderar i bohemiskt liv. Så glöm din enformighet – varje dag kan bli exceptionell!

Doftnoter

TOPP
Den lockande doften av Galaäpple kombineras med sprakande citrusnoter för att skapa en omedelbar attraktion – en glimt i ögat.
HJÄRTA
Den färgglada sötman av Mirabelleplommon leder dig oskyldigt till ett självsäkert hjärta av torra trä – oväntat och betstämt.
BAS
Den lockande doften av tonkabönor sveper samman en rik cocktail av dofter – söt och saftig.

Ingredienser

Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Anise Alcohol, Benzyl Cinnamate, BHT, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzote, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5), CI 60730 (Ext. Violet 2).

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product