Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : EdP 30 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En innovativ doft i en banbrytande flaska. Beyoncé Pulse är en pulserande och sofistikerad doft med en gränslös energi. Beyoncé Pulse har en energi som inte liknar något annat. Den rör sig genom dig, runt omkring dig. Kvinnan som bär Beyoncé Pulse är omöjligt att ignorera och utstrålar sensualitet och styrka.

Doften återspeglar Beyoncés otroliga energi och kraftfulla kvinnlighet. Friska noter blandas för att skapa en frisk, blommig och alldeles unik doft som toppas av Beyoncès favoritblomma - orkidén.

Doften öppnar med en gnistrande och frisk fläkt av päronblomma, sprudlande blå Curacao och bergamott. Hjärtat har en sofistikerad blommig hetta som lockar, bluebird orkidé, delikat pion och doftande nattblommande jasmin. En oemotståndlig bas av varm, madagaskar vanilj, förförisk mysk och sensuella ädla träslag.

  • Lanserad 2012.

Doftnoter

Toppnoter

Päronblomma, Blå Curacao & Bergamott.

Hjärtnoter

Bluebird Orkidé, Pion & Nattblommande Jasmin.

Basnoter

Madagaskar Vanilj, Mysk & Träslag.

Ingredienser

Ethylhexyl Methoxycinnamate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,BHT,Propylene Glycol,Hydrolyzed Jojoba Esters,Linalool,Citral,Coumarin,Limonene,Disodium EDTA,Benzyl Alcohol,Geraniol,Citronellol,Amyl Cinnamal,Benzophenone-3,Acrylates/Octylacrylamide Copolymer,Aqua/Water/Eau,Parfum/Fragrance,Ext. D&C Violet No. 2 (CI 60730),Alpha-Isomethyl Ionane,Alcohol Denat,FD&C Yellow No 5 (CI 19140).

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product