Hugo Boss
Boss The Scent Intense For Her EdP

(3 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
659 kr
659 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

The Scent Intense for Her EdP bygger på den globala succédoften Boss The Scent For Her EdP från 2016, och utgör nästa kapitel i denna förförelsehistoria, där doftens intensifierade kraft talar till alla sinnen på en ny nivå med förhöjda afrodisiakum.

Det som skiljer denna nya intensiva version från originaldoften är att man i The Scent Intense har dels förhöjda nivåer av mustig kakao, dels har man adderat ljuvlig vanilj i basen. Doften öppnar upp med fruktiga toppnoter av honungslen persika förstärks i mötet med hjärtnotens sensuellt berusande doft av orientalisk osmanthus absolute. Den stimulerande doften av rostade kakaobönor i basen intensifieras för att framhäva dess förföriska kraft, medan nya utsökta noterna av vanilj bidrar med elegans och sensualitet.

  • Lanserad: 2017

Toppnoter

Persika & honung

Hjärtnoter

Osmanthus

Basnoter

Kakao & vanilj

Upptäck mer som Boss The Scent Intense For Her

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt