Bottega Veneta
Illusione Female EdP

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Bottega Veneta introducerar Illusione Female, en doft som skapar en känsla av att befinna sig i gränslandet mellan dröm och verklighet. En Eau De Parfum med intensiv sensualitet och runda inslag av olivträd och tonkaböna. I hjärtat av doften skapar apelsinblomma och gröna fikonblad en upplyftande, varm femininitet. I toppen finner vi sprudlande fräsch citrus tillsammans med noter av bergamott och svartvinbär. En exklusivt doft i enlighet med Bottega Venetas kända motto, när dina initialer räcker. 

Artikelnummer: 82774
Ingredienser

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, EUGENOL, CITRONELLOL, GERANIOL, FARNESOL, METHYL 2-OCTYNOATE, BHT, FD&C RED NO. 4 (CI 14700), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140).

Upptäck mer som Illusione Female

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.