Bvlgari
Splendida Tubereuse Mystique EdP

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Tuberos är känd som ”Mistress of the Night”, en symbol för ren förförelse, dess doft är rik och förtrollande, en legendarisk blomma vars lockelse har hypnotiserats genom århundraden och kulturer.

På grund av dess temperamentsfulla, känsliga natur är den också känd som "fältets diva". Komplex att odla, det är en av de dyraste ingredienserna i parfymens naturliga palett.

För första gången har BVLGARI implementerat en exklusiv nattlig skörd för att fånga den luktande singulariteten hos den nattblommande Tuberosen på sin topp.

För att uttrycka komplexiteten i denna fängslande blomma skapade mästerparfymören Perfumer Sophie Labbé den mystiska och förtrollande SPLENDIDA BVLGARI TUBEREUSE-mystiken som en tolkning av sensualitet och inbjuder gäster att förföras av denna blommiga fantasi.

Doften har fängslande toppnoter av Davana essens och Svartvinbär absolute. Den förtrollande hjärtnoten av midnattstuberosen absolute rundas av med basnoter av vanilj absolut & orientalisk kåda som gör doften beroendeframkallande.

Artikelnummer: 81319

Upptäck mer som Splendida Tubereuse Mystique

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.