Clean
Skin Reserve Blend

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1049 kr
1049 kr
Variant : EdP 100 ml
Beskrivning

 

CLEAN Reserve Skin [Reserve Blend] EdP är en mjuk, varm och sensuell doft som är inspirerad av känslan av en varm omfamning. En oemotståndlig doft med ljuvliga doftnoter!

CLEAN Reserve Skin [Reserve Blend] EdP öppnar upp med noter av frisk mysk, som sedan övergår i ett hjärta av tonkaböna och copaiba-olja. Doften landar sedan i en härlig bas av salta kola-praliner. Den värdefulla copaiba-oljan för tankar och sinnen till varm hud.

Innehåll: 2016.

Om CLEAN Reserve

CLEAN har lanserat ett helt nytt doftkoncept - "CLEAN Reserve" med 9 olika dofter. 6 är helt nya för kollektionen; Amber Saffron, Blonde Rose, Smoked Vetiver, Sueded Oud, Terra Woods och Velvet Flora, och 3 är nyutgåvor av de existerande CLEAN-dofterna Rain, Skin och Warm Cotton.

Kollektionen genomsyras av ett eko-tänk med noggrant utvalda och förnyelsebara råvaror, en grön tillverkningsprocess och en flaska och förpackning i återvinningsbara material. Dofterna är enkla, utan större kontraster mellan topp - och basnoter. Och det är det här som gör Reserve så spännande - dofternas rena karaktär gör att de kan kombineras och blandas med varandra (eller varför inte med din egen favoritparfym?). Resultatet: en personligt sammansatt doftupplevelse, och en doftpalett med massa möjligheter!

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.