Clean
CLEAN Reserve Terra Woods EdP

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

CLEAN Reserve Terra Woods EdP, en doft som förkroppsligar den Skandinaviska känslan av att värna om naturen, en doft som förvandlar imperfektion till skönhet. Fräsch, ren och naturlig!

CLEAN Reserve Terra Woods EdP öppnar upp med friska doftackord som sedan övergår i ett hjärta av jasminblad, kokos och geranium. Doften landar sedan i en bas av träiga noter, tonkaböna, mysk och vanilj från Madagaskar.

Vaniljstänger av högsta kvalitet skördas på de bördiga Ecocert-plantagen i Madagaskar, där jordbrukarna på plantagen får finansiering till sig och sina familjer samt förses med skolutrustning och datorer för att genom utbildning främja tillväxt och utveckling i landet.

Innehåll: 100 ml

Om CLEAN Reserve

CLEAN har lanserat ett helt nytt doftkoncept - "CLEAN Reserve" med 9 olika dofter. 6 är helt nya för kollektionen; Amber Saffron, Blonde Rose, Smoked Vetiver, Sueded Oud, Terra Woods och Velvet Flora, och 3 är nyutgåvor av de existerande CLEAN-dofterna Rain, Skin och Warm Cotton.

Kollektionen genomsyras av ett eko-tänk med noggrant utvalda och förnyelsebara råvaror, en grön tillverkningsprocess och en flaska och förpackning i återvinningsbara material. Dofterna är enkla, utan större kontraster mellan topp - och basnoter. Och det är det här som gör Reserve så spännande - dofternas rena karaktär gör att de kan kombineras och blandas med varandra (eller varför inte med din egen favoritparfym?). Resultatet: en personligt sammansatt doftupplevelse, och en doftpalett med massa möjligheter!

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.