COACH
Coach EdP

(8 Recensioner)
I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 92 kr

367 kr 459 kr

Du sparar 92 kr

367 kr 459 kr

Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Coach Eau de Parfum är en fruktblommig doft som är full av kontraster - både pigg och sprakande, men ändå sensuell och feminin. Med noter av gnistrande hallonblad, elegant och krämig Turkisk ros samt sensuell Mocka mysk. En tidlös och universell skapelse för den moderna kvinnan med karaktär och en autentisk, naturligt elegant stil. En cool urban attityd, inspirerad av energin i New York och de klassiska ikonerna från Coach varumärket.

Den vackra flaskan är en hyllning till arvet från "The original American house of leather". En feminin oval form som refererar till många av Coach ikoniska detaljer. Spraylocket är formad som ett vridlock och är en imitation av signaturlåset på Coach väskor. Glaset är subtilt graverat med en häst och vagn; en bestående symbol för Coach hantverket. Den en lilla brickan i polerad metall adderar en distinkt finish och återfinns bland annat på alla Coach väskor.

  • Lanserad: 2016

Toppnoter

Hallonblad, rosépeppar & päron

Hjärtnoter

Turkisk ros, gardenia & cyklamen

Basnoter

Sandelträ, mysk, läder & cashmeran

Upptäck mer som Coach

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt