COACH
Coach EdP

(8 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
459 kr
459 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Coach Eau de Parfum är en fruktblommig doft som är full av kontraster - både pigg och sprakande, men ändå sensuell och feminin. Med noter av gnistrande hallonblad, elegant och krämig Turkisk ros samt sensuell Mocka mysk. En tidlös och universell skapelse för den moderna kvinnan med karaktär och en autentisk, naturligt elegant stil. En cool urban attityd, inspirerad av energin i New York och de klassiska ikonerna från Coach varumärket.

Den vackra flaskan är en hyllning till arvet från "The original American house of leather". En feminin oval form som refererar till många av Coach ikoniska detaljer. Spraylocket är formad som ett vridlock och är en imitation av signaturlåset på Coach väskor. Glaset är subtilt graverat med en häst och vagn; en bestående symbol för Coach hantverket. Den en lilla brickan i polerad metall adderar en distinkt finish och återfinns bland annat på alla Coach väskor.

  • Lanserad: 2016

Toppnoter

Hallonblad, rosépeppar & päron

Hjärtnoter

Turkisk ros, gardenia & cyklamen

Basnoter

Sandelträ, mysk, läder & cashmeran

Upptäck mer som Coach

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product